Audio studio apparatuur huur

Volg ons en deel...
Whatsapp
Skype

HypnoWorld opleidingen heeft iets nieuws! Vanaf 1 januari 2020 biedt HypnoWorld opleidingen de mogelijkheid aan om professionele audio & video apparatuur te huren. In een handomdraai creëer je jouw eigen mp3-thuissessies of maak je kwalitatief hoogwaardige opnames. Dit alles gebeurt live waardoor montage achteraf in principe niet meer nodig is.

Maak jouw eigen hypnose audiobestand

Zit je er al een tijdje aan te denken om een zelfhypnose audiobestand te maken voor jouw cliënten of voor het genereren van extra inkomsten? Ben je niet tevreden over de kwaliteit van je huidige opnames? Of beschik je niet over speciale software om jouw opnames te kunnen monteren? Met de alles-in-één oplossing van HypnoWorld, kom je met lege handen en vertrekt weer met een professioneel audiobestand wat je direct beschikbaar kunt stellen via jouw website of bijvoorbeeld op een USB stick. Het enige dat je nodig hebt is een leeg microSD kaartje en natuurlijk het script dat je wilt inspreken. Voor de rest zorgen wij voor alles!

Voordat je begint wordt de microfoon optimaal ingesteld op jouw stemgeluid en volume zodat de best mogelijke geluidskwaliteit wordt gewaarborgd. Je neemt plaats achter de speciaal hiervoor bedoelde microfoon. Druk op de knop en de opname kan starten. Voeg royalty free muziek toe op de achtergrond tezamen met binaural beat stimulatie. Het eindresultaat mag er zijn: een kwalitatief hoogstaande stereo audio opname in 24-Bit 48 kHz sample rate (WAV / MP3).

Liever met twee of meerdere personen inspreken? Ook dat kan! De opname apparatuur kan tot 4 personen bedienen waarbij voor elke persoon de optimale instellingen (stemgeluid/volume) worden voorgenomen.

Ook voor opnames en live streaming

Onze professionele broadcast apparatuur en green screen studio leent zich eveneens voor het maken van video opnames en live streaming diensten zoals facebook live uitzendingen. Voor live streaming werken wij met professionele studio software. Tot de mogelijkheden behoren o.a:

hypnotherapie register Autocue, voor het makkelijk oplezen van teksten
hypnotherapie register Telefoonkoppeling, voer live gesprekken met gasten aan de telefoon
hypnotherapie register Draadloze Sennheiser microfoons, voor optimale bewegingsvrijheid

Huur studio apparatuur

Het gebruik in onze ruimte is uitsluitend mogelijk op afspraak en op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 17.00 uur. Bij interesse kun je telefonisch contact opnemen via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

Audio opnames

Je huurt onze digitale audio apparatuur voor een duur van 2 uur met de mogelijkheid om dit telkens met eenzelfde periode te verlengen. Deze mogelijkheid is uiterst geschikt voor het maken van mp3 sessies of het vervaardigen van podcasts. De kosten bedragen € 85,- / 2 uur* exclusief b.t.w. en is inclusief het gebruik van rechtenvrije achtergrondmuziek, koffie/thee/water.

*Prijs gebaseerd op self supporting

Video opnames

Afhankelijk van uw wensen en de door u gewenste apparatuur maken wij graag een offerte voor het gebruik van de studio voor video opnames of live streaming diensten.

X
X