Certificeringen

Onze certificeringen. HypnoWorld streeft als leidinggevend opleidingsinstituut voor directe hypnose naar een optimale kwaliteit van de door haar aangeboden diensten. Om dit te waarborgen stellen wij ons als doel om continue verbeteringen door te voeren aan de hand van ons kwaliteitsmanagementsysteem. Om deze doelstelling te bereiken werken we daarbij volgens van te voren opgestelde processen teneinde onze klanten optimaal te kunnen bedienen en te zorgen voor een excellente klanttevredenheid. De onderstaande certificeringen zijn o.i. een beloning en kroon op het werk dat wij dagelijks uitvoeren.

Certificeringen – ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 gecertificeerd

Met trots kunnen we melden dat wij per 1 september 2016 officieel een ISO 9001:2015 gecertificeerd scholingsinstituut zijn. Als eerste scholingsinstituut voor hypnose in Nederland voldoen we daarmee aan strenge kwaliteitseisen.

HypnoWorld streeft naar een hoge kwaliteit wat tot uiting komt in de wijze waarop we omgaan met onze cursisten. Dit willen we niet alleen roepen maar hebben dit nu ook vastgelegd in een kwaliteitsmanagementplan. Door de kwaliteit telkens te toetsen en hierop te anticiperen garanderen wij al onze cursisten de hoogst haalbare service.

UWV erkend scholingsinstituut

UWV erkend scholingsinstituut

Erkend door het UWV

HypnoWorld is als scholingsinstituut per 15 september 2016 officieel door het UWV erkend als scholingsbedrijf. Dit houdt in dat wij een van de scholingsinstituten zijn in Nederland die door het UWV erkend zijn om beroepsopleidingen te verzorgen. Voor meer informatie en voorwaarden verwijzen wij u graag naar de speciale pagina UWV erkend scholingsinstituut.

 

 

Certificeringen – SSL Extended Verification

SSL

SSL EV beveiligd

Met het Comodo EV (Extended Verification) certificaat garanderen wij het veilig gebruik van deze website v.w.b. alle transacties die binnen deze omgeving plaatsvinden. Alle transacties worden versleuteld doorgegeven via het SSL (Secure Sockets Layer) protocol. U herkent dit aan de hand van de groen gekleurde adresbalk. Veiligheid gaat voor alles, dus mag u van ons dezelfde aandacht voor veiligheid verwachten als die van banken en financiële instellingen.

 

Certificering CRKBO register

Certificaat CRKBO register instelling

klik voor registratie

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit register instellingen en register docenten. HypnoWorld is opgenomen als register instelling en voldoet daarmee aan de kwaliteitscode voor kort beroepsonderwijs. Op basis hiervan zijn onze cursussen en opleidingen door de belastingdienst vrijgesteld van b.t.w.

 

X
X