Conversationele hypnose & Quantum hypnose

Ondek conversationele hypnose / quantum hypnose, het meest krachtige verbale “wapen” dat geheel legaal mag worden toegepast. NIEUW in ons cursusaanbod en vanaf nu voor iedereen bereikbaar!

Conversationele hypnose Stel je voor dat je iedereen kunt beïnvloeden
Quantum hypnose Mensen kunt fascineren, boeien en inspireren om te doen wat jij wilt
of je eigen wereld creëren waarin de dagelijkse beslommeringen gewoonweg niet bestaan

Dit alles is mogelijk met conversationele hypnose / quantum hypnose. Maar dat is nog maar het begin….

Conversationele hypnose

Conversationele / quantum hypnose

Indien je eenmaal de in deze training aangeleerde technieken beheerst gaat er een heel nieuwe wereld voor je open. Een wereld waarin jij fascinerende mogelijkheden zult ontdekken. Voortaan hoef je niet meer veel moeite te doen om iets voor elkaar te krijgen. Met de juiste techniek geef je opdrachten zonder daarbij op weerstand te stuiten.

Het is een techniek die mensen als Victor Mids en Derren Brown tot in de puntjes beheersen. Je hoeft je niet meer af te vragen hoe zij dat doen. In deze training leer jij moeiteloos alle geheimen van de communicatieve hypnose ofwel conversationele hypnose / quantum hypnose.

In tegenstelling tot directe hypnose is bij conversationele hypnose geen formele inductie noodzakelijk. Met slimme technieken en de juiste mindset weet je voortaan gemakkelijk jouw wil aan anderen op te leggen. En dat zonder dat zij dit in de gaten hebben. Op een “sneaky” wijze neem jij de controle over en stuur je de gedachten van anderen. Je zult versteld staan hoe eenvoudig de kracht van woorden zijn en hoe bepaalde woorden direct doorgaan naar het onderbewustzijn. En het mooiste van alles is dat iedereen het kan leren, ook jij!

Conversationele hypnose – voor wie geschikt?

Bedenk eens de legio mogelijkheden die voortaan tot je beschikking hebt. Het maakt eigenlijk niets uit of je deze technieken bedrijfsmatig inzet of gewoon integreert in je dagelijks doen en laten. Voortaan beschik ook jij over het “geheime wapen” om positieve veranderingen op een natuurlijke en onopvallende wijze door te voeren. Quantum hypnose is o.a. zeer geschikt voor:

 Accountmanagers en verkopers om hun afzet en daarmee omzet te vergoten
 Leidinggevenden voor een betere communicatie met hun ondergeschikten
 Werkzoekenden die hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergoten
 Politici, helpdesk- en service medewerkers, marketeers, etc.
 Iedereen die graag een charismatische uitstraling nastreeft
Iedereen die anderen wil inspireren en motiveren met boeiende speeches/verhalen

… en zeker niet in de laatste plaats ook hypnotherapeuten die door middel van deze conversationele hypnose technieken in staat zullen zijn het therapeutisch effect – en daarmee  de resultaten – te verhogen.

Hoewel het handig is om enige voorkennis te hebben van hypnose, bijvoorbeeld door het volgen van onze tweedaagse basiscursus hypnose & hypnosetechnieken, is dit geen voorwaarde. Iedereen, ongeacht het opleidingsniveau, kan en mag deelnemen aan deze intrigerende training. De training die gegeven zal worden door niemand minder dan Géchris Brouwers bevat lesstof die niet of nauwelijks voorkomt in onze overige hypnose opleidingen die meer gericht zijn voor therapeutische interventies. Met recht dus een waardevolle aanvulling op – en verrijking van – jouw skills. Dus als ook jij een voorsprong wilt hebben en succes nastreeft is deze eenmalige investering een echte aanrader.

Wat je gaat leren in deze quantum hypnose training

Conversationele hypnose / quantum hypnose is een nieuwe vorm van hypnose en werkt op het principe van verwarring. In de training komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

 • Wat is hypnose en hoe werkt het (hypnose technieken en methodieken)
 • Veilig hypnotiseren
 • (ab)reacties
 • De principes van een motiverend gesprek
 • Ambivalentie
 • De techniek/omgangsvormen
 • Hypnotisch taalgebruik
 • Communicatie, effect en weerstand
 • Gedragsveranderingen
 • De Yes-set, het kalibreren en de feedbackloop
 • Koppelwoorden, power- en failure words
 • Quantum hypnose
 • Aandachtrichters en power words op niveau
 • Predicaten
 • Herkaderen
 • Non awareness Set
 • Verhalen en metaforen

Bij de training conversationele hypnose / quantum hypnose is inbegrepen: een boek dat naast de nodige inhoud voorzien is van nuttige bijlagen, casussen, symboliek en oefeningen. De training is inclusief een uitgebreide lunch en een certificaat.

LAAT JE VERRASSEN EN SCHRIJF NU IN

Sorteer opties

29mrt09:0017:00Inschrijven conversationele hypnose training1-daagse training conversationele hypnose / quantum hypnose09:00 - 17:00 Heinz Moormannstraat 1 A, 5831 AS Boxmeer Organisatie: HypnoWorld

Waarschuw mij bij wijzigingen

X
X