Corona update

6 mei 2020

Eindelijk treedt er dan een versoepeling op. Voor ons houdt dit in dat wij vanaf 1 juni a.s. weer volop actief zullen zijn met het geven van cursussen/opleidingen in Boxmeer en Haarlem. Op korte termijn zullen nieuwe data worden ingepland.

Wat zijn de gevolgen?

Op dit moment hebben we de actuele trainingen voor de maand juni en juli in Boxmeer en Haarlem opnieuw online gezet (zie Agenda).

Uitgangspunt bij het inplannen van deze trainingen is nog steeds, bestaande cursisten de gelegenheid te bieden om de opleiding voor de zomervakantie te kunnen voltooien. Hoewel cursisten die zich reeds ingeschreven hebben voorrang krijgen bij deelname, is er ook een beperkte ruimte voor nieuwe cursisten. Ofschoon bij veel van onze trainingen staat vermeld dat deze ‘volgeboekt’ zijn, hoeft dit niet zo te zijn. Nadat we bestaande cursisten op de hoogte hebben gebracht zullen deze trainingen weer opengezet worden voor inschrijving van nieuwe cursisten. Mocht je aan één van onze trainingen willen deelnemen, bel dan ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3) voor de laatste informatie betreffende beschikbaarheid. HypnoWorld is hiervoor bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 uur en 13.00 uur.

Genomen maatregelen

Natuurlijk hebben wij onze verantwoordelijkheid genomen ter verspreiding van het coronavirus. De volgende maatregelen zijn van toepassing:

  • Er worden geen handen geschud ter begroeting.
  • Deelnemers die verkouden zijn of inwonende familieleden hebben die momenteel ziek zijn, kunnen niet deelnemen.
  • Alleen deelnemers afkomstig uit Nederland worden toegelaten.
  • Van deelnemers wordt verwacht dat zij hun handen desinfecteren bij binnenkomst in de cursusruimte. Hiertoe staat een vloerstandaard opgesteld met een contactloze dispenser met medische handdesinfectie op alcoholbasis.
  • Extra hygiëne maatregelen worden genomen. Zo wordt er aandacht besteed aan het desinfecteren van deurklinken en andere voorverpen.
  • Niezen doen we in de elleboog en voor het snuiten van de neus gebruiken we papieren zakdoekjes of tissues (aanwezig).
  • De lunch zal in de cursusruimte genuttigd worden. Cursisten brengen hun eigen lunchpakket mee. Koffie, thee, water en frisdrank zijn aanwezig (prijscompensatie volgt).
  • Elke cursist ontvangt een medisch goedgekeurd mondkapje dat gebruikt kan worden bij het oefenen van praktische vaardigheden. Ook beschermende handschoenen zijn aanwezig.
  • Er worden maximaal 10 cursisten toegelaten waarbij elke cursist een afstand houdt van tenminste 1,50 meter van een andere cursist. Hiertoe is onze grote 160 m2 cursusruimte opnieuw ingedeeld.
Icon

Protocol verantwoord naar een (bedrijfs-)opleiding/ examen 745.03 KB 1 downloads

Protocol inzake voorkoming verspreiding coronavirus. ...
X
X