Netwerkdagen

Netwerkdagen in het HypnoseCentrum

Indien je eenmaal de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut hebt afgerond is het van groot belang om onderling contact te houden. In dit kader organiseert HypnoWorld de zogenaamde netwerkdagen die gratis toegankelijk zijn voor oud-cursisten van deze opleiding. Het is een informele bijeenkomst met geen vaste dagindeling. Deze dagen staan in het kader van “verbinding” en samenwerking. Tegen welke problemen lopen we aan en hoe kunnen we deze oplossen maar ook hoe zorgen we ervoor dat we cliënten krijgen? Door van elkaar te leren en van gedachten te wisselen ontstaan nieuwe vriendschappen die wellicht leiden tot intensieve samenwerking tussen collega’s onderling.

Op deze netwerkdagen staan de therapieruimtes ter beschikking voor bijvoorbeeld het oefenen of zomaar om even van gedachten te wisselen zonder daarbij gestoord te worden. Mochten er gegadigden zijn die een lezing of toespraak willen houden, dan zijn hiervoor volop mogelijkheden. Iedereen heeft behalve hypnose wel bepaalde kwaliteiten, kwaliteiten die anderen wellicht van nut kunnen zijn. Ideeën zijn meer dan welkom, laat het ons weten en neem contact op via e-mail of via het contactformulier.

Met het organiseren van de netwerkdagen die meermaals per jaar zullen plaatsvinden speelt HypnoWorld in op de toenemende vraag naar meer onderling contact. Omdat ons veel gelegen is aan nazorg hopen we dat onze inspanningen natuurlijk beloont zullen worden met een grote opkomst. Een netwerkdag gaat door bij deelname van minimaal 10 personen. Hoewel het inschrijven voor oud-cursisten gratis is, vragen we je om pas in te schrijven als je ook daadwerkelijk komt.

Indien je niet eerder een opleiding hebt gevolgd in het HypnoseCentrum maar wel interesse hebt in het bijwonen van een netwerkdag, dan kan dit tegen een bijdrage van € 25,00 p.p te voldoen per PIN bij aankomst.

De data waarop de netwerkdagen plaatsvinden wordt bekend gemaakt in onze nieuwsbrief. Mocht jij je nog niet hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief, dan kan dit door het invullen van de gegevens op de contactpagina. Bij elke nieuwsbrief is afmelding mogelijk. Conform onze privacyverklaring worden jouw gegevens uitsluitend voor dit doel gebruikt!

INSCHRIJVEN

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

 

 

X
X