Emotionele Intelligentie masterclass

Volg ons en deel...
Whatsapp
Skype

Emotionele intelligentieOver Emotionele Intelligentie algemeen

Of je nu met pijnreductie werkt of een virtuele maagband aanbrengt of een regressie uitvoert, je werkt direct met het onderbewustzijn en de emoties van jouw klanten. Verbazingwekkend zijn de emoties daar waar mensen het meest bang voor zijn. Onbewust met emoties omgaan en de angst om eigen emoties te ervaren veroorzaakt verkramping, spanning, pijn en andere fysieke klachten. Door emotioneel intelligent te zijn komen de mensen te weten hoe ze met hun emoties kunnen werken zodat de emoties hun kunnen aansterken i.p.v. verzwakken. Emotionele Intelligentie is een begrip dat nog steeds onderbelicht is gebleven, nog steeds niet begrepen en gezien. Ondanks dit is dit juist het begrip dat ons antwoorden geeft op de vragen naar hoe wij gezonder, gelukkiger en succesvoller in ons leven kunnen zijn.

Emotionele Intelligentie Masterclass – Wat ga je leren? c.q. de toepassing voor hypnose

In de masterclass Emotionele Intelligentie leer je wat het belang van emotionele intelligentie is voor de fysieke en psychische gezondheid. Aan de hand van de meest recente ontdekkingen van de neurowetenschappen, psycho-neuro-immunologie, epigenetica, natuurwetenschappen en psychosomatische geneeskunde ontdek je hoe gedachten en emoties de werkelijkheid creëren. Door de afwisselende werking (samen- en/of tegenwerking) tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn te verkennen leer je de wezenlijke bijdrage die emoties, gedachten en overtuigingen aan het in standhouden of verslechteren van de gezondheid brengen. Je leert hoe emoties een directe invloed hebben op de systeemwerking van het lichaam. Optimale psychofysiologische coherentie in het lichaam gecreëerd onder de leiding van de emoties maakt genezing en geluk mogelijk. Met de masterclass Emotionele Intelligentie maak je een sprong in het diepe als het gaat om jouw groei en doorontwikkeling als hypnotiseur. Je leert niet enkel de onderstroom van de emoties en gedachten van je klanten te doorgronden, maar ook je eigen verandering in energie als gevolg van je bewuste of onbewuste emoties. Je wordt meester in het werken met de emoties van je klanten als je meester over je eigen emoties bent.

Masterclass Emotionele Intelligentie – Inhoud

• De werking van hypnose door de bril van kwantumfysica en andere nieuwe wetenschappen uitgelegd
• Emoties als sleutel voor gezondheid en een gelukkig leven
• De systeemwerking van het lichaam
• De conditionering van lichaam en geest
• Energievelden en de rol van het hart
• De energetische omschakeling van een leven als slachtoffer naar een leven als createur
• Het materialistische model van de werkelijkheid versus het kwantum model van de werkelijkheid
• Overtuigingen, waarneming, realiteit en emotionele meesterschap

Voor wie is deze masterclass geschikt?

  • Iedereen die zich (voor zichzelf of voor zijn cliënten) wil verdiepen in de werking van – en de relatie tussen – gedachten en emoties, bewustzijn en onderbewustzijn, materie en energie
  • Voor alle hypnotherapeuten om een vertaalslag te kunnen leggen met de gevoelswereld naar de reële werkelijkheid.

Over Simona Linskens

Simona LinskensMijn reis startte op mijn 12de toen ik met yoga begon. De laatste bestemming was HeartMath. De tussen bestemmingen in mijn groei waren na PABO universitaire studies in psychologie, pedagogiek en Nederlands recht, gevolgd door verschillende cursussen in energetische psychologie, neuro-emotionele integratie, hypnose, coaching, mind-body geneeskunde. Als coauteur heb ik in 2016 aan het boek “Hypnosis, the key to self-empowerment” gewerkt waarin ik voornamelijk over de mind-body relatie, over de invloed van onze gedachten en emoties op onze gezondheid en over het wetenschappelijke onderzoek naar hypnose heb geschreven. Dat was in de tijd waarin ik aan mijn PhD onderzoek aan de universiteit Maastricht werkte.

INSCHRIJVEN

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

X
X