Energetische workshop persoonlijke balans

Volg ons en deel...
Whatsapp
Skype

Tweedaagse workshop met een afwisselend en boeiend programma. Met kennis, veel oefeningen en inzichten die jou persoonlijk versterken en die je direct kunt toepassen. Deze 2-daagse basis training is niet alleen een cadeautje voor jezelf, het legt ook nog eens de basis indien je werkzaam wilt zijn als Energetisch hypnotiseur.

Deze training is bedoelt voor iedereen die meer inzicht wil krijgen in zijn of haar eigen energiepatronen. Daarvoor is het belangrijk om goed om te kunnen gaan met de invloed die de “buitenwereld” heeft op onze persoonlijke energie. Het goed gebruiken van energie kan jouw persoonlijke leven maar ook je zakelijke leven een positieve wending geven.

Tijdens deze training wordt voornamelijk de nadruk gelegd op het effectief om gaan met je eigen energie. Omgaan met energie Alles is energie… Energie stroomt en er zijn verschillende manieren om de energiestroming positief te beïnvloeden. Tijdens deze intensieve 2-daagse training leer jij:

  • bewust te worden van energie en hoe je er mee om kunt gaan
  • hoe je de energie van jezelf in balans kunt brengen
  • je leert om te aarden, spanning los te laten, energie op te laden en in je kracht te komen
  • je leert je energiesysteem te reinigen en te beschermen
  • je laat los wat je niet langer bij je wilt dragen en maakt plaats voor nieuwe, positieve ervaringen
  • je leert te voelen in plaats van te denken

Hierdoor geef jij een positieve boost aan je leven en kun je genieten van alle mooie dingen die het leven te bieden heeft. Je zult merken dat een krachtige en evenwichtige uitstraling een positief effect heeft op de gebeurtenissen in je leven en op je omgeving.

Energetische balans – voor wie geschikt?

  • mensen die hun persoonlijke leven willen verrijken
  • therapeuten die in de toekomst energetische hypnose willen gaan toepassen

Vooropleiding

Een speciale vooropleiding is niet nodig, iedereen die zijn/haar leven op een positieve wijze anders vorm wil geven is van harte welkom.

Vervolgopleiding tot Energetisch Hypnotiseur

Aansluitend op de workshop Energetische balans zal een tweedaagse masterclass gegeven worden. Hiermee wordt het mogelijk om cliënten te behandelen met Energetische Hypnose. We kunnen pas een ander goed helpen indien we zelf goed in balans zijn. Je leert hier hoe je een diepe energetische connectie kunt maken met je cliënt. Maar ook hoe jij je eigen energie kunt sturen en gebruiken om mensen positief te beïnvloeden.

INSCHRIJVEN

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

 

One Response

  1. Paula van Woensel

Voeg reactie toe

X
X