Giovanni Eleonora presenteert: Je Beste Ik

Giovanni Eleonora - Je beste Ik
Nooit was een seminar zo boeiend en verhelderend tegelijkertijd! Giovanni Eleonora, Personal Performance Coach, fysiotherapeut, Register Hypnotherapeut, Orthomoleculair voedingsspecialist maar vooral inspirator geeft je in een tweedaags seminar alle handvatten om alles uit je leven te halen. Deze twee dagen zullen een ommekeer in je leven zijn, een nieuw startpunt voor je toekomst. Weg met misovertuigingen, blokkades, onwaarheden, fabels en sprookjes. Je zult intensief aan je zelf gaan werken. Soms confronterend maar altijd uit het oogpunt om je vaardigheden en skills reusachtig te verbeteren. Je gaat een ‘Je Beste Ik’ manifest samenstellen en deze programmeren in je brein, zodat je je beste ik zult zijn.

Wil jij ook succesvol en gelukkig zijn?

Soms weet je gewoon niet waar je moet beginnen en voel jij je een stuurloos schip dat alle kanten op drijft en je niet verder brengt. Is het niet eens tijd om het roer over te nemen en af te koersen op jouw persoonlijke doelen en nieuwe havens te verkennen? Of je nu op zoek bent naar bedrijfsmatig succes of succes en geluk in jouw persoonlijke leven, Giovanni Eleonora is de kapitein die jou in slechts twee dagen leert om de beste stuurman te worden die er is.

Je Beste Ik – Meerdere invalshoeken

Een leger valt een land nooit binnen op slechts één plaats. Indien dit wel het geval zou zijn, dan ben je als leger kwetsbaar immers kan de tegenstander zich hierop voorbereiden. Om succesvol te zijn, kiest zo’n leger meerdere strategische locaties. Ook Giovanni Eleonora gelooft niet in één oplossing voor elk probleem. De oplossing voor een gelukkig en succesvol leven schuilt in het toepassen van meerdere inzichten. In dit tweedaagse seminar leer je niet alleen om je bewust te worden van deze inzichten, “Je Beste Ik” manifest zal gefinetuned en in je onderbewustzijn geprogrammeerd worden.

Voor wie is “Je Beste Ik” geschikt?

Het “Je Beste Ik” seminar is geschikt voor elke leeftijd vanaf 18 jaar en verenigbaar met elke geloofsovertuiging. Je bent van harte welkom als je er werkelijk voor kiest om positieve veranderingen  te willen ondergaan. Wil je een streep zetten onder de negatieve invloeden uit je verleden, wil je misovertuigingen, blokkades, onwaarheden, fabels en sprookjes gedag zeggen? Wil je niet alleen succesvoller en gelukkiger zijn maar ook met meer zelfvertrouwen, meer kracht en zonder vervelende en negatieve gewoonten door het leven gaan? Dan biedt dit prachtige en unieke seminar ook voor jou volop mogelijkheden naar een geweldige toekomst, een toekomst die begint in het hier en nu. Jouw nieuwe start naar een nieuwe toekomst!

Je Beste Ik – inhoud van het seminar

Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Waar kom je vandaan – het ontstaan van de moderne mens
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Opbouw van onze hersenen (de hersenen van de moderne mens)
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen “Je Beste Ik” manifest
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Doel, doelen of dingen die je wilt veranderen. De eerste stap naar “Je Beste Ik”
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Wat zijn jouw Marshmallows?
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Wat heb je nodig om je doelen te bereiken?
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen De WOOP-methode
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen De Carnegie formule
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen De drie lichamen van “Je Beste Ik”
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Geloof en overtuigingen van “Je Beste Ik”
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Je beste ik mystiekschool. Een inwijding in de diepere lagen van “Je Beste Ik”
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Meditatie en het ontwikkelen van “Je Beste Ik”
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Mindfulness en het ontwikkelen van “Je Beste Ik”
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Nieuwe wetenschap. Quantum en “Je Beste Ik”
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen The Law of Attraction
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Destiny tuning
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Bewustzijn en onderbewustzijn
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Finetuning “Je Beste Ik” manifest
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen “Je Beste Ik” programmeren in je onderbewustzijn
Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Een optimaal functionerend brein. Voorwaarde voor “Je Beste Ik”.

Wat je krijgt

In deze twee dagen zul je veel inspiratie en nieuwe inzichten krijgen. Om thuis alles nog eens na te lezen ontvang je de Nederlandstalige manual behorende tot dit meesterlijke seminar. De lunch voor beide seminardagen is in de prijs inbegrepen.

Inschrijven

De inschrijving is geopend. Er geldt een speciaal early bird tarief waarbij je maar liefst € 100,00 korting ontvangt op jouw reservering. De einddatum van deze actie staat aan de rechterzijde vermeld.

Sorteer opties

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

X
X