HypnoChat

HypnoChat is een moderne manier van communiceren voor zowel als groepen onderling als ook in privé sfeer in een één-op-één gesprek. HypnoChat is ontwikkeld voor meerdere platforms en te gebruiken met ons programma voor windows en Mac, de mobiele Android App en de iOs App voor het gebruik op iPhones. Het is een online community die bestaat uit hypnose professionals en mensen die hypnose en hypnotherapie een warm hart toe dragen. Op deze pagina laten we je kennis maken met de veelzijdige mogelijkheden en kun je alle applicaties gratis downloaden. De desktop applicaties (Windows/Mac) kun je rechtsreeks van onze website downloaden. De mobiele applicaties vind je in de Google Playstore en in de App store van Apple.

Download HypnoChat in de App store Download form Apple Mac Download voor windows Download HypnoChat in de Playstore

 

HypnoChat functies

Groeps-chat

De groeps-chat is ontwikkeld om samen met anderen te discussiëren over bepaalde onderwerpen. Een aantal chatrooms zijn reeds gedefinieerd. Ook is het als geregistreerd gebruiker mogelijk zelf een chatroom aan te maken en gebruikers hiervoor uit te nodigen. De chatroom kan in dit geval “openbaar” zijn, beveiligd worden met een wachtwoord, of uitsluitend toegankelijk worden gemaakt voor genodigden. Deel of maak foto’s en video’s of maak een live uitzending die op elk moment terug te kijken is. Werkelijk uniek is ook de mogelijkheid om andere talen automatisch te vertalen in je eigen moedertaal. Zo wordt het starten van een conversatie tussen mensen met verschillende talen wel heel erg gemakkelijk.

Hypnose chatroom

Een chatroom betreden of nieuwe toevoegen

Chatrooms maken

Veelzijdige opties in elke chatroom

Chatroom gebruikers uitnodigen

Uitnodigen tot deelname in een chatroom

Foto's en video's toevoegen aan chat

Foto’s en video toevoegen aan chat

Eén-op-één chat

Hoewel het chatten in een groep leuk en gezellig kan zijn, zijn er soms momenten waarop je liever een privé conversatie wilt voeren. Met HypnoChat is dit gemakkelijk te realiseren. Klik op de persoon met wie je een conversatie wilt starten en klaar is kees. Dat is alles, een kind doet de was.

Tekstberichten verzenden

Indien je een bericht wilt verzenden naar een aantal geselecteerde gebruikers, klik dan op de “+” knop op je mobiele telefoon en daarna op “T” van tekstbericht. Vervolgens kun je de personen selecteren aan wie je een bericht wilt verzenden. Tik je bericht en verzend het door op “verzenden” te klikken.

Audio, video’s en bestanden delen

Ga naar de groeps-chat en selecteer een bestaande chatroom of creëer een nieuwe chatroom. Vanaf hier kun je met de groepsleden foto’s en video’s delen, documenten of andere bestanden delen, een live video uitzending starten en natuurlijk andere gebruikers uitnodigen voor een groepsconversatie.

Eenmalig registreren

Om toegang te krijgen tot HypnoChat dien jij je eenmalig te registreren. Cursisten die vanaf april het examen hebben afgelegd beschikken reeds over een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze gegevens heb je nodig om in te loggen via de app of online. Klik hier om je te registreren voor deze gratis dienst of login om toegang te verkrijgen.

X
X