Hypnose Therapie & Regressie (mod. 3)

Volg ons en deel...
Whatsapp
Skype
Hypnose Therapie & Regressie

Hypnose Therapie & Regressie – module 3

HypnoWorld en daarmee de cursus Hypnose Therapie & Regressie is getoetst door het CPION en op basis hiervan ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. HypnoWorld streeft voortdurend naar verbeteringen en optimale kwaliteit. In dit kader is HypnoWorld als eerste hypnose opleidingsinstituut ISO 9001:2015 gecertificeerd. Verder is deze cursus als onderdeel van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut geaccrediteerd door het KTNO voor het BATC/CAT/VBAG/VVET en is, na het behalen van het examen, aanmelding mogelijk bij de beroepsvereniging voor directe hypnose HVNL.

HypnoWorld is een UWV erkend scholingsbedrijf. In het menu “Informatie>>UWV erkend scholingsbedrijf” vind je de mogelijkheden en voorwaarden.

KTNO geaccrediteerde bijscholing NIBIG studieview

Hypnose Therapie & Regressie

De cursus  Hypnose Therapie & Regressie (module 3) is een vervolg op de basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken en maakt tevens deel uit van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Aan bod komen o.a. verschillende technieken om succesvol leeftijdsregressie toe te passen en aspecten van het opstarten van een eigen praktijk. In deze cursus wordt eveneens aandacht geschonken aan zelfhypnose, groepshypnose en leren we o.a. hoe een droomverwerking werkt en gaan we nader in op bijvoorbeeld een non-verbale inductie.

Hypnose Therapie & Regressie – Het doel:

Als professionele hulpverlener kun je mensen middels hypnose helpen bij zowel eenvoudige- als meer complexe issues. Hiertoe beheers je verschillende methoden. Je bent in staat om groepshypnose sessies uit te voeren en kunt jouw cliënten onze unieke zelfhypnosemethode aanleren. Daarnaast kun je cliënten helpen door het uitvoeren van een eenvoudige leeftijdsregressie en/of progressie. Om als regressietherapeut aan de slag te gaan, kunnen wij je van harte de tweedaagse regressie masterclass van Gerry Wijnands aanbevelen!

Een goede hypnotherapeut zijn is één, een goede ondernemer zijn is iets anders. Tijdens de cursus Therapie & Regressie komen allerlei zaken aan de orde die te maken hebben met praktijkvoering zodat je ook op dit vlak kunt profiteren van onze kennis.

Mogelijkheden en Vooropleiding

Om deel te kunnen nemen aan de cursus Hypnose Therapie & Regressie is algemene kennis van hypnose noodzakelijk. Je beschikt over voldoende kennis indien je hebt deelgenomen aan de Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken. Indien je elders reeds een cursus hebt gevolgd, is het besluit tot definitieve deelname aan deze cursus ter beoordeling van de docent.

Indien deze cursus deel uitmaakt van de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut, dan kun je de opleiding afronden door deel te nemen aan de laatste module, Pijnreductie, Anesthesie en Acute zorg.

Voor wie is de cursus geschikt?

•Psychologen en natuurgeneeskundigen
•Mensen die een cursus NLP of een basiscursus hypnose hebben gevolgd en meer specifieke kennis willen opdoen
•Hypnotherapeuten (welke werken met Ericsoniaanse hypnose)
•Mensen die eenvoudige sessies met leeftijdsregressie/progressie willen uitvoeren
•Mensen die een carrière willen starten als zelfstandig hypnose therapeut

Therapie & regressie – wat je gaat leren!

 • Beginnen als register Hypnotherapeut
 • Inrichting praktijkruimte, uitstraling, benadering cliënten
 • Wetgeving, bedrijfs- en beroepsaansprakelijkheid, Privacy
 • Promotie, Reclame & Marketing
 • Werken met directe suggesties
 • Het inzetten van verdiepers (ankers, posthypnose)
 • Succesvol groepshypnose toepassen
 • Het individueel aanleren van zelfhypnose
 • Non-verbale inductie
 • Info over hersengolven in relatie tot trance
 • Hidden-Fix universele sessie (= Joy methode)
 • Basis Leeftijdsregressie (ISE, SSE, Informed Child techniek) & progressie

Informatie betreffende de cursus Hypnose Therapie & Regressie

Naast de informatie op deze pagina en in het studieplan organiseren wij op regelmatige basis introductiedagen. Komt de datum ongelegen, overweeg dan eens een afspraak te maken voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek zodat je zelf kunt bepalen of het aangeboden programma past bij jouw doelstellingen. Bellen kan ook. Wij zijn tijdens werkdagen (Nationale feestdagen en vakanties uitgezonderd) bereikbaar via ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

INSCHRIJVEN

11dec(dec 11)09:0012(dec 12)17:00Therapie & Regressie HaarlemDuur: 2 dagen09:00 (11) - 17:00 (12) A. Hofmanweg 5-A, 2031 BH Haarlem Organisatie: HypnoWorld

X
X