Hypnose workshop HypnoExperience

Hypnose Workshop HypnoExperience

Eendaagse hypnose workshop HypnoExperience

HypnoExperience workshop

Beleef een dag vol lol, plezier en Brabantse gezelligheid. Vanaf nu ben jij dé hypnotiseur! Wie ik? Ja jij, want na afloop van de HypnoExperience workshop ben je in staat om iedereen, altijd en overal te hypnotiseren. Je zult niet alleen genieten van deze geweldige dag, maar vooral nagenieten als je zelf de hoofdrol mag spelen in je eigen hypnose demonstratie. Hypnotiseren is makkelijk aan te leren en in deze hypnose workshop leer je de “kneepjes” van dé hypnoseprofessionals! Een keileuke workshop voor je zelf of om cadeau te doen aan je partner, vrienden of bekenden. Succes gegarandeerd!

Je bent nieuwsgierig en wilt nu wel eens weten hoe hypnose echt werkt? Onze hypnoseprofessionals staan klaar om je de geheimen van hypnose te onthullen! In slechts één dag leer je fantastische, snelle technieken om iedereen, overal en altijd in hypnose te brengen. Laat anderen versteld staan en geef je eigen shows en demonstraties waar je maar wilt!

Doorbreek je patroon, doe eens iets anders! Wij stellen je nu in de gelegenheid om iets heel unieks te leren, namelijk hypnose. Hypnose is een prachtige en veelzijdige methode om mensen te helpen bij tal van klachten, maar kan daarnaast ook prima ingezet worden ter vermaak. Het is veilig en verantwoord en zal je werkelijk doen verbazen. Om mee te doen heb je geen speciale vooropleiding nodig, de HypnoExperience workshop is laagdrempelig en iedereen vanaf 17 jaar is welkom! Of je interesse nu uitgaat naar hypnose als entertainment of liever mensen van veel voorkomende problemen af helpt, de in deze hypnose workshop aangeleerde technieken zijn van grote waarde. Onze internationaal gecertificeerde meesterhypnotiseurs kennen de geheimen van hypnose als geen ander, en zijn in staat om jou op een enthousiaste manier hypnose aan te leren.

Buitengewone leerzame hypnose leren workshop. Al na één dag ben je in staat om op een verantwoorde wijze hypnose toe te passen en dat bij iedereen, altijd en overal. Je leert de basis van hypnose en daarnaast een aantal snelle inductietechnieken (instant inductions) toe te passen. Stel je maar eens voor; je bent op een feestje en geeft een demonstratie. Binnen enkele seconden zijn de eerste vrijwilligers diep in hypnose. Laat ze hun handen ‘vastplakken’ of naam vergeten, succes verzekerd!

Hypnose leren was nog nooit zo eenvoudig

Hypnose leer je niet uit boeken, net zo min als je autorijden uit boeken kunt leren. Hypnose moet je gewoon doen! Op deze dag zul je naast de nodige theorie ook veel praktische kennis opdoen. Uiteraard worden alle praktische oefeningen voorgedaan waarna je direct zelf aan de slag kunt. Door onze unieke leermethodiek ben je al snel in staat om mensen op een ethisch verantwoorde wijze te hypnotiseren. Hypnose leren was nog nooit zo eenvoudig!

Omdat één dag toch relatief kort is, hebben we alle, voor deze workshop overbodige informatie, weggelaten. Een aantal onderwerpen die tijdens deze dag aan bod komen zijn:

 • Wat hypnose is, maar vooral ook wat het niet is
 • Testen om na te gaan hoe ontvankelijk iemand is voor hypnose
 • Fixatiemethode, een oude inductiemethode met bijvoorbeeld een zakhorloge
 • Moderne, zeer snelle inductiemethoden (van enkele seconden tot enkele minuten in diepe trance)
 • De verschillende trancediepten (licht, matig en somnambulisme)
 • De geheimen van de hypnose die voorheen verborgen bleven
 • De gevaren en de ethiek van hypnose
 • De context en intentie van de hypnotiseur
 • Catalepsie en amnesie (geheugenverlies)
 • Het oplossen van de hypnose (exductie)
 • Tips bij de uitvoer van straathypnose of hypnose bij individuen

INSCHRIJVEN

Sorteer opties

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

WAARSCHUW MIJ BIJ WIJZIGINGEN

Spread the word!
Follow by Email
Facebook
Twitter
Google+
RSS

X
X