Franchise

Franchise, een unieke mogelijkheid om te werken als zelfstandig hypnose therapeutHypnoseCentrum Nederland

HypnoVital Franchise B.V., handelend onder HypnoseCentrum Nederland is een vooruitstrevende en toonaangevende organisatie waarin met passie directe hypnose wordt toegepast voor tal van klachten en problemen uiteenlopend van gewichtsreductie en stoppen met roken tot aan dieper gelegen mentale en fysieke issues. Het hoofkantoor bevindt zich in Boxmeer (N-Br) en is voorzien van diverse therapie- en scholingsruimtes.

HypnoseCentrum Nederland bouwt aan de toekomst en om de gewenste doelstellingen te behalen, zijn wij op zoek naar vrouwen en mannen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging en als zelfstandig ondernemer (franchise) werkzaam willen zijn in een echte groeimarkt. HypnoseCentrum Nederland biedt hiertoe een professioneel en kant en klaar concept aan.

Bij jij ondernemend, ambitieus en is het voor jou een passie om met mensen te werken, overweeg dan eens een nieuwe carrière waarbij je financieel onafhankelijk bent. Je bepaald zelf je werkuren en hoeveel je wilt verdienen. Boekingen voor je eigen regio verlopen grotendeels via de centrale van het HypnoseCentrum waarbij de wens van de cliënt bepalend is. Een snelgroeiende franchise formule met reële kansen!

Wat je van ons mag verwachten

Om succesvol te starten als hypnose therapeut is een goede, kwalitatieve opleiding een absolute voorwaarde. HypnoseCentrum biedt in dit traject een interne opleiding aan waarbij veel aandacht uitgaat naar praktische vaardigheden. In de periode na het scholingstraject zal HypnoseCentrum je intensief begeleiden aan de hand van stages op het hoofdkantoor. Het doel daarbij is om je aangeleerde vaardigheden op een hoger niveau te krijgen waarbij de mogelijkheid ontstaat je aan te melden als lid van de beroepsvereniging voor directe hypnose (HVNL).

Om de aangeleerde kennis en vaardigheden niet te verliezen en daar waar mogelijk uit te breiden, biedt HypnoseCentrum gedurende de samenwerking masterclasses aan.
Op regelmatige basis vindt er overleg plaats op het hoofdkantoor en ca. tweemaal per jaar vindt er een bezoek plaats van de technisch directeur.

Je werkzaamheden als Internationaal Register Hypnotherapeut zullen plaatsvinden in een eigen, afgeschermde regio met een potentieel van zo’n 200.000 inwoners.

Wat heb je nodig om te kunnen starten?

Om te starten met je eigen onderneming heb je naast de investering (franchise entree fee) een representatieve therapieruimte nodig. Onze voorkeur hierbij gaat uit naar een externe bedrijfsruimte maar een aparte ruimte aan huis is ook een mogelijkheid.
Veel belangrijker nog, is een klantvriendelijke, service- en resultaatgerichte instelling. Ambitie, doorzettingsvermogen en een actieve houding zijn vanzelfsprekend. Je houdt van uitdagingen en staat te springen om werkzaam te zijn in een branche waarin de komende jaren een forse groei zal plaatsvinden.

Ja, ik wil mijn eigen onderneming en financieel onafhankelijk zijn

Indien het bovenstaande je aanspreekt, nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Stuur ons hiertoe een e-mail bericht waarin je aangeeft wat je motivatie is. Wij zullen dan spoedig hierop reageren en je uitnodigen voor een oriënterend en geheel vrijblijvend gesprek.

Regio’s

Je vindt onze praktijken in:

Voor een actueel overzicht van beschikbare regio’s verwijzen we je graag door naar de website van het HypnoseCentrum Nederland

Hoewel het overzicht van de regio’s met regelmaat bijgewerkt wordt, kan het zijn dat bepaalde regio’s reeds gereserveerd zijn! Om te informeren naar de beschikbaarheid in jouw regio, kun je contact opnemen met Arno van den Munckhof o.n. 040-7110382 (optie 3)

X
X