Introductiedag (gratis)

Je bent nieuwsgierig wat hypnose is, wat je er mee kunt doen en of jij het ook kunt leren?

Speciaal voor mensen die zich afvragen hoe hypnose nu eigenlijk werkt of interesse hebben in een erkende hypnose opleiding, hebben we de gratis toegankelijke “introductiedag” georganiseerd. Op deze ochtend of middag zullen onze hypnotiseurs je alles vertellen over het fenomeen “Hypnose”. Iedereen is welkom, je hoeft absoluut geen reden te hebben om deel te nemen. Onder het genot van een kopje koffie / thee gaan we nader in op de kracht van hypnose. Je zult versteld staan van wat er zoal mogelijk is. Aan bod komen o.a. de mogelijkheid m.b.t. het oplossen van zowel fysieke als ook mentale problemen en pijnbeheersing. Ook de virtuele maagband komt uitvoerig aan de orde. Van zelfhypnose tot sporthypnose, van hypno-analyse en regressie tot energetische hypnose, geen onderwerp zal onbenut blijven.

Wij begrijpen dat een opleiding een forse investering is. Het is echter een investering die zich dubbel en dwars terugbetaald. Toch moet een opleiding goed bij je passen. Tijdens de introductiedag zullen we nader ingaan op de scholingsmogelijkheden en is er ruim voldoende tijd om alle vragen hierover te beantwoorden.

Als leidinggevend hypnose scholingsinstituut en therapiecentrum hebben we de taak, om hypnose in een positief daglicht te stellen. Deze boodschap dragen wij graag uit. De introductiedag is voor ons dan ook een uitstekende mogelijkheid om hypnose onder de aandacht te brengen van grote groepen mensen.

Deelnemen

Hoewel het deelnemen aan de introductiedag gratis is, en het je tot niets verplicht, zouden we wel graag weten hoeveel mensen er komen. We willen je daarom vragen om je door middel van het onderstaande formulier in te schrijven. De introductiedag wordt gehouden in het HypnoseCentrum Nederland aan de Heinz Moormannstraat 1/A te Boxmeer of in het Crown Business Center aan de A. Hofmanweg 5/A te Haarlem. Het tijdstip waarop de introductiedag zal plaatsvinden staat hieronder in het inschrijfformulier.

 

INSCHRIJVEN

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

 

X
X