Nationale Gezondheidsbeurs 2018

Nationale gezondheidsbeurs 2018Net als in 2017 zal het HypnoseCentrum Nederland en HypnoWorld opleidingen weer aanwezig zijn op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Deze landelijke consumentenbeurs, die in 2018 gehouden wordt van donderdag 1 t/m zondag 4 februari trekt jaarlijks zo’n 45.000 bezoekers die op zoek zijn naar inspiratie voor een gezonde levensstijl. Met meer dan 350 exposanten is er werkelijk van alles te beleven op het gebied van body, mind, health, food, beauty en meer. De Nationale Gezondheidsbeurs is een ontdekking naar de onbegrensde mogelijkheden van ons eigen lichaam en is geschikt voor elke leeftijdscategorie. De gehele dag door vinden er workshops en lezingen plaats door BN-ers.

Het HypnoseCentrum Nederland heeft als taak om directe hypnose en de mogelijkheden hieromtrent breed uit te meten en bekend te maken aan een groot publiek. Ook nu zullen de hypnotiseurs weer actief zijn in de stand en voorbijgangers de mogelijkheid bieden om kennis te maken met hypnose in de vorm van een demonstratie.

Kom jij ook naar de Nationale Gezondheidsbeurs?

Maak jij er een dagje uit van en ga je naar de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht, kom dan eens gezellig langs bij onze stand. Laat je vrijblijvend informeren over een scala aan mogelijkheden met hypnose en hypnotherapie. Ontdek hoe zowel fysieke als mentale problemen in korte tijd aangepakt kunnen worden en laat je verbazen over de effectiviteit van directe hypnose. Toe aan een nieuwe uitdaging? HypnoWorld biedt uiteenlopende opleidingen op het gebied van medische hypnose en hypnotherapie. Met onze kortdurende workshops, cursussen en masterclasses is er altijd wel een geschikte training voor jou bij. Zelfstandig worden en je eigen baas zijn? Kom naar de Nationale Gezondheidsbeurs en wij vertellen je hoe jij in 2018 je eigen succesvolle praktijk kunt opzetten.

Nationale Gezondheidsbeurs tickets

Tickets voor de Nationale Gezondheidsbeurs bestel je eenvoudig en direct online. We zien je graag op de Nationale Gezondheidsbeurs in Utrecht. Ben jij van plan om de Nationale Gezondheidsbeurs te bezoeken? Geef het hieronder aan. Onder diegene die zich aanmelden verloten we een aantal vrijkaartjes.

Update: De vrijkaartjes voor de Nationale Gezondheidsbeurs zijn aan de winnaars toegezonden. Veel plezier op de beurs!

Spread the word!
Follow by Email
Facebook
Twitter
Google+
RSS

X
X