Overnachtingen in Boxmeer

Op deze pagina bieden we een overzicht van overnachtingsmogelijkheden in Boxmeer en directe omgeving. Wij adviseren u om uw verblijf pas te reserveren indien u een bericht van ons heeft ontvangen of de cursus / opleiding definitief doorgaat.

Bed & Breakfast

Voor Bed & Breakfast mogelijkheden kunnen wij u onderstaande adressen aanbevelen. Deze mogelijkheden tot overnachting met ontbijt zijn gelegen in het centrum van Boxmeer. De afstand tot het HypnoseCentrum is ca. 3-5 km. Wordt door onze cursisten als zeer goed ervaren!

Bed en Breakfast Boxmeer
van Coothstraat 42
5831 HL Boxmeer
Tel: +31 (0)485-574390 / +31 (0)6-38546517
Website: www.bedenbreakfastboxmeer.nl/

Bed & Breakfast Langs de Maas
Veerstraat 53
5831 JM Boxmeer
Tel: +31(0)6-28890249
Website: www.bblangsdemaas.nl/

Indien je met het openbaar vervoer komt, bel dan even om opgehaald te worden.

Chalets in de nabijheid van Boxmeer

Een chaletpark in de nabijheid van Boxmeer. Luxe en zeer betaalbaar chalet voorzien van 2 (of desgewenst 3) slaapkamers. Aanrader voor mensen die met eigen vervoer komen (ca. 10 minuten met de auto).

Hof van OverloonHof van Overloon
Schaartven 1
5825 JH Overloon
Tel: +31 (0)6-16756674
Website: www.hofvanoverloon.nl

 

Hotels in Boxmeer en omgeving

Hotel de Baronie

Hotel de BaronieHotel de Baronie

Spoorstraat 74
5831 CM Boxmeer
T. 0485 – 571345
E. info@hoteldebaronie.nl | I: www.hoteldebaronie.nl

Prima hotel dat zich bovendien bevindt in de directe nabijheid van station Boxmeer en op loopafstand van het HypnoseCentrum. Het hotel beschikt over 22 kamers voorzien van bad/douche, TV, minibar en gratis draadloos internet. Rokers adviseren wij om, indien mogelijk, een kamer met balkon te nemen. Het hotel beschikt over een lift en is daarmee ook uitermate geschikt voor mindervaliden.

Let op! Uitsluitend op, direct voor en direct na de cursusdagen geldt er een speciaal tarief voor deelnemers aan de cursus. Om in aanmerking te komen voor het speciale tarief dien je te vermelden dat het om “Cursus HypnoWorld” gaat.

Hotel Elsendael

De bouw van klooster Elsendael begon omstreeks het jaar 1653. Tot het jaar 1975 is het klooster bewoond door zusters van de Karmelietessenorde. Het klooster is inmiddels prachtig gerenoveerd en voorzien van moderne voorzieningen zonder afbreuk te hebben gedaan aan de aard van het klooster.
Elke hotelkamer heeft een eigen badkamer, TV en een bureau. In het gehele klooster is uitstekende Wi-Fi ontvangst en binnen de kloostermuren is er ruime gratis parkeergelegenheid. Ook kunnen gasten gebruik maken van de gratis koffie- en theefaciliteiten in de lounge. In het restaurant kan heerlijk getafeld worden en in de bar kunt u terecht voor een hapje en een drankje.

Wij bieden cursisten van Hypnoworld de volgende mogelijkheden:

Hotelkamer, excl. ontbijt : € 66,00 per nacht
Hotelkamer, incl. ontbijt : € 76,00 per nacht
Hotelkamer, incl. ontbijt en hoofdgerecht (à la carte) : € 96,00 per nacht

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op een 1-persoonsbezetting.
U kunt telefonisch reserveren of een e-mail sturen. Graag hierbij vermelden dat u een cursist van Hypnoworld bent. Tot snel!

Hotel ElsendaelDr. Peelenstraat 8
5831 EG Boxmeer
T: 0031 485 – 769 064
E: info@hotelkloosterelsendael.nl | I: www.hotelkloosterelsendael.nl

X
X