Waarom ons?

Hypnose heeft jouw interesse en je wilt op dit gebied het meeste uit je zelf halen? Dat kan met een, door de Hypnose Vereniging Nederland (HVNL) erkende opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut of gewoon door het ondergaan van een hypnose behandeling. Met maar liefst 2 grote scholingsruimtes, een immense bibliotheek, een videostudio en 3 luxe therapieruimtes biedt het HypnoseCentrum Nederland onderdak aan alles op het gebied van directe en resultaatgerichte hypnose en hypnotherapie. Het is dan ook niet voor niets dat veel internationale grootheden de weg weten te vinden naar het grootse en bekendste HypnoseCentrum van Nederland. Ook HypnoWorld maakt gebruik van de zeer uitgebreide diensten van dit centrum.

Wie is HypnoWorld?

HypnoWorld leidt al 10 jaar mensen op tot zelfstandig hypnotherapeut en doet dit met veel passie en inzet. De drijvende krachten achter al deze volledig gecertificeerde opleidingen en masterclasses zijn Arno van den Munckhof, Gerry Wijnands en Ruud Nooyen. Alle docenten mogen worden gezien als ervaringsdeskundigen op het gebied van directe hypnose. Zeer regelmatig worden zij door de media benadert om hun visie te geven ten aanzien van specifieke vraagstukken op het gebied van hypnose en hypnotherapie. Daarvoor werken zij samen met de reguliere geneeskunde en kunnen terugvallen op de deskundigheid van artsen en medisch specialisten in hun netwerk.

Ook op organisatorisch gebied zijn de initiatiefnemers geen onbekenden in de wereld van hypnose. Zo is Arno de medeoprichter van de vereniging voor directe hypnose en is gedurende de opstartperiode actief geweest als voorzitter. Onder zijn leiding is de beroepsvereniging inmiddels de kinderschoenen ontdaan en mag de HVNL heden ten dage gezien worden als hét platform voor directe hypnose in Nederland. Ook Ruud heeft reeds vele initiatieven ontwikkeld en is de drijvende kracht achter bijvoorbeeld HypnoSport en de orde van meesterhypnotiseurs. Als inspirator en motivator weet hij als geen ander mensen te overtuigen van de mogelijkheden tot positieve veranderingen.

Samenwerking

Hoewel we als specialisten alles weten van directe hypnotherapie zijn er ook gebieden waarin we minder actief zijn. Omdat wij onze cursisten graag een zo breed mogelijk aanbod willen doen, werken we hiervoor samen met andere erkende instituten en docenten. Door samen te werken kunnen we alle specialismen aanbieden onder één dak.

Op zeer regelmatige basis worden er internationale seminars aangeboden. Door samenwerking en de goede overlegstructuur zijn we in staat om de absolute top naar Nederland te halen en kunnen we deze seminars aanbieden tegen betaalbare prijzen.

Kies voor een erkende hypnose opleiding

Wil je serieus aan de slag als register hypnotherapeut, zorg er dan voor dan je kiest voor een hypnose opleiding die erkent is door een Nederlandse beroepsvereniging. Aansluiting bij een van genoemde beroepsverengingen houdt in dat je kennis op peil blijft en biedt zowel de hypnotherapeut als de cliënt waarborg voor een deskundige en professionele behandeling. De hypnose cursussen die HypnoWorld aanbiedt zijn niet alleen gecertificeerd door de Hypnose Vereniging Nederland (HVNL), sommige trainingen zijn als na- of bijscholing erkent door de BATC, VBAG, CAT en VVET. Tot slot zijn onze opleidingen in het kader van de Europese richtlijnen getoetst en voldoen ze aan de door de CPION gestelde eisen voor opname in het CRKBO-register. Voldoende redenen om te kiezen voor de hypnose cursussen van HypnoWorld.

De naam van de opleiding “Internationaal Register Hypnotherapeut” is door ons op 01-01-2014 ingesteld. Door het enorme succes hebben ook onze collega’s nu hun opleidingen deze naam meegegeven. We zijn daar natuurlijk erg trots op en het bewijst meer dan eens dat onze kwaliteit niet onopgemerkt is gebleven. Na het voltooien van deze opleiding en na de nodige ervaring kom je tevens in aanmerking voor het gebruik van het in de Benelux gedeponeerde kwaliteitsmerk “Register Hypnotherapeut”.

Register Hypnotherapeut

Wie zijn onze cursisten

Klinische onderzoeken wijzen uit dat het adequaat toepassen van hypnose enorm kan helpen bij zowel fysieke als psychische problemen. Het is juist daarom dat wij in onze hypnose cursussen steeds meer geïnteresseerden mogen begroeten uit de reguliere medische wereld. Onder de oud cursisten bevinden zich o.a. orthodontisten, tandartsen, huisartsen, psychologen, anesthesisten, diëtisten en fysiotherapeuten. Ook mensen die reeds werkzaam zijn in de alternatieve- en complementaire geneeskundige vinden in hypnotherapie vaak een aanvullende behandelwijze. Over het algemeen kan worden gesteld dat onze hypnose cursussen en opleidingen hoog in het vaandel staan bij diegene die hypnose willen gebruiken binnen hun eigen professie of als Internationaal erkent Register Hypnotherapeut aan de slag willen gaan in een eigen praktijk.

Kom en overtuig je zelf

Natuurlijk kunnen we je van alles vertellen waarom je juist gebruik moet maken van onze expertise en welke voordelen je hebt boven datgene wat onze collega’s bieden. We nodigen je dan ook van harte uit om ons eens, geheel vrijblijvend, te bezoeken en zelf de sfeer te proeven en de voordelen te ondervinden. Op regelmatige basis organiseren wij hypnose introductiedagen. Onder het genot van een kopje koffie/thee laten wij je zien waartoe hypnose in staat is en hoe je van hypnose je beroep kunt maken.

De deur staat open

Ook wanneer je niet in de gelegenheid bent om één van onze open dagen te bezoeken, ben je van harte welkom. Het HypnoseCentrum Nederland is op werkdagen van 9.00 uur – 17.00 uur altijd “bemand”. Hier kun je terecht met al je vragen over de hypnose opleidingen, cursussen en masterclasses maar ook indien je advies nodig hebt over het ondergaan van hypnotherapie. Onder het genot van een kopje koffie/thee kun je de sfeer alvast proeven. We geven je daarnaast graag een korte rondleiding zodat je enige indruk kunt opdoen van ons professioneel opgezette kennis-, therapie- en opleidingscentrum. We verzoeken je wel om even een telefonische afspraak te maken zodat we ook echt de tijd voor je kunnen nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar onder nummer +31 (0)40-7110382 (optie 3).

Partner van Hypnose Hypnotherapie Nederland

X
X