Informatieavond opleidingen

Volg ons en deel...
Whatsapp
Skype

Informatieavond HypnoWorld opleidingenOp regelmatige basis organiseert HypnoWorld opleidingen een informatieavond met betrekking tot de door haar aangeboden workshops, cursussen, opleidingen en masterclasses. Het doel van deze avond is om geïnteresseerden zo goed en breed mogelijk te informeren over de inhoud van de trainingen. Daarnaast gaan we in op de mogelijkheden en toekomstperspectieven die je hebt na het volgen van een opleiding. De informatieavonden vinden plaats in Boxmeer (Noord-Brabant) en Haarlem (Noord-Holland). Aan het bezoeken van de informatieavond zijn geen kosten verbonden.

Waarom een informatieavond?

Als je bij ons een training komt volgen, vinden wij het belangrijk dat je daarover een goed gevoel hebt. Niet alleen moet de training voldoen aan jouw wensen en behoeften, je moet je er ook welkom voelen. Persoonlijke aandacht staat bij HypnoWorld opleidingen hoog in het vaandel, vandaar dat wij uitsluitend werken met kleine groepen waar je als cursist gehoord wordt. Tijdens een informatieavond proef je de sfeer en kom je bovendien alles te weten over de wijze waarop onze opleidingen plaatsvinden. Natuurlijk niet onbelangrijk is, dat ook de inhoud van de diverse trainingen uitvoerig aan bod komt.

We doen ons uiterste best om op de pagina van elke training, zo volledig mogelijke informatie weer te geven. Wij realiseren ons echter dat hiermee niet automatisch alle vragen beantwoord zijn. De informatieavond is dan ook een mooie gelegenheid om al je vragen te stellen.

Komt de informatieavond ongelegen?

Geen nood, zowel in Boxmeer als in Haarlem maken we graag wat tijd beschikbaar voor een één-op-één gesprek. Hoewel wij op werkdagen nagenoeg altijd aanwezig zijn, willen we vragen om hiervoor wel eerst een telefonische afspraak te maken. HypnoWorld opleidingen is op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar op het gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3).

Inschrijven

Iedereen is welkom en hoewel het bijwonen van de informatieavond gratis is, willen wij je vriendelijk verzoeken om je alleen in te schrijven als je ook daadwerkelijk komt.

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

 

X
X