Instant Inductietechnieken

Volg ons en deel...
Whatsapp
Skype
Instant inductie
Arlette de Vos – instant inductie in de praktijk voor hypnotherapie

HypnoWorld is getoetst door het CPION en op basis hiervan ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. HypnoWorld streeft voortdurend naar verbeteringen en optimale kwaliteit. In dit kader is HypnoWorld als eerste hypnose opleidingsinstituut ISO 9001:2015 gecertificeerd.

HypnoWorld is een UWV erkend scholingsbedrijf. In het menu “Informatie>>UWV erkend scholingsbedrijf” vind je de mogelijkheden en voorwaarden.

ISO 9001 gecertificeerd

Instant inducties

In onze opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut behandelen we al een aantal technieken om de hypnotische staat te induceren. Hierbij maken we onderscheid tussen instant inducties, rapid inducties zoals de Dave Elman inductie en overige inducties w.o. de progressieve relaxatiemethode.

Op verzoek van onze cursisten hebben wij de nieuwe masterclass “Instant Inductietechnieken” ontwikkeld die volledig aansluit op de behoefte om snelle en effectieve inductiemethoden. De eendaagse ‘hands-on’ masterclass is dan ook bij uitstek geschikt voor iedereen die zijn/haar “gereedschapskist” verder wil vullen en geavanceerde inductietechnieken onder de knie willen krijgen. 


Met de aanwijzingen in deze masterclass breng je iedereen, altijd en overal moeiteloos in hypnose!

Instant inducties – Wat je gaat leren

In deze intensieve training leren we je ‘s-wereld snelste en meest effectieve hypnotische inducties die o.a. worden gebruikt door vooraanstaande hypnotiseurs zoals Sean Michael Andrews die bekend staat als “Worlds Fastest Hypnotist”. 

Leer alles wat je nodig hebt om zelfs moeilijke cliënten/vrijwilligers in enkele seconden in een diepe trance te verzetten. Ook indien je in het verleden geen succes had met snelle inducties, deze masterclass maakt van jou een ware meester in het vak zonder dat je daarbij hoeft te beschikken over speciale vaardigheden of talenten.

Niet alleen leer je verschillende nieuwe instant inducties, ook gaan we hierbij uitvoerig in op hypnotisch taalgebruik, de pretalk, veiligheidsinstructies, testmethoden, overtuigingen en het herkennen van de hypnotische trance.

Wel of geen pretalk?
Suggestibiliteitstesten
Context en intentie
Vertrouwen, rapport en hypnotisch contract
Keuze om te werken met een hypnotisant
Omgaan met abreaties
Wel of geen pretalk?
Psychologie & Fysiologie
ABS-formule
Effectieve verdiepingstechnieken w.o. de Head Roll Deepener en Tapping
Hypnotisch taalgebruik / positieve formuleringen
Stemgebruik en attitude
Verborgen testen en hun nut
Het gebruik van ankers
Herkenning hypnotische trance
Positieve en negatieve hallucinaties
Diverse instant inductiemethoden w.o. de Handdrop Inductie, Handshake Interrupt Inductie, Hand Clasp Inductie, Arm pull Inductie, Ambiguous Touch (Milton Erickson), Dave Elman Inductie (modified bij Cal Banyon) en meer…

Voordelen van instant inducties

Veel hypnotiseurs en hypnotherapeuten maken uitsluitend gebruik van progressieve relaxatietechnieken. De reden hiervoor is vaak een gebrek aan opleiding of onzekerheid om snelle inducties uit te voeren. Rapid en instant inducties zijn niet alleen snel, ze zijn ook nog eens, mits correct uitgevoerd, bijzonder effectief. Deze inducties kunnen altijd en overal worden uitgevoerd en zijn veelzijdig toepasbaar voor o.a. demonstraties, straathypnose, shows en zeker niet in de laatste plaats ook in de moderne hypnotherapie praktijk. Snelle maar efficiënte inductietechnieken zorgen ervoor dat jouw focus volledig komt te liggen op de inhoud van de sessie.

Ontdek ook dé geheimen van succesvolle inductiemethoden en schrijf je nu in voor onze eendaagse masterclass.

INSCHRIJVEN

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

 

X
X