Internationaal Register Hypnotherapeut

Internationaal Register Hypnotherapeut

Internationaal Register Hypnotherapeut – 7-daagse opleiding hypnose/hypnotherapie

HypnoWorld en daarmeede opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut is getoetst door het CPION en op basis hiervan ingeschreven in het door de overheid ingestelde Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. HypnoWorld streeft voortdurend naar verbeteringen en optimale kwaliteit. In dit kader is HypnoWorld als eerste hypnose opleidingsinstituut ISO 9001:2015 gecertificeerd.

HypnoWorld is een UWV erkend scholingsbedrijf. In het menu “Informatie>>UWV erkend scholingsbedrijf” vind je de mogelijkheden en voorwaarden.

Opleiding Internationaal Register Hypnotherapeut

Internationaal Register HypnotherapeutDe opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut is een kortdurende, door de beroepsvereniging voor directe hypnose, erkende opleiding. Je volgt de opleiding in 7 opeenvolgende dagen of naar keuze in 3 weekeinden.

De totale opleiding bestaat uit drie modules te weten: Basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken (module 1), Advanced Hypnosetechnieken (module 2) en Therapie en Regressie (module 3). Indien je de opleiding liever in 3 weekeinden wilt volgen, kun je elke module apart reserveren. Dit biedt jou de volledige vrijheid om je tijd zo efficiënt mogelijk in te delen en de opleiding te volgen wanneer het jou uitkomt.

Internationaal Register Hypnotherapeut - aanbevolen Wil jij een opleiding tot erkend Internationaal Register Hypnotherapeut?
IRH opleiding Wil jij échte directe hypnose leren toepassen voor elk issue?
IRH opleiding Wil jij mensen snel helpen, meestal al in één sessie?
hypnose opleiding Wil jij dit jaar nog je eigen succesvolle praktijk opzetten?
internationaal register Wil jij je registreren bij erkende beroepsorganisaties BATC en HVNL?
hypnotherapie register Wil jij naast een goede hypnotherapeut, ook alles weten van marketing en reclame?
register opleiding Dan is deze opleiding je op het lijf geschreven!

Register Hypnotherapeut – meer informatie

Je bent dus op zoek naar een kortdurende maar zeer complete opleiding tot Hypnotherapeut en wilt tegelijkertijd werken volgens een internationale standaard? HypnoWorld biedt hiertoe de oplossing in de vorm van een 7-daagse opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Het MBO+ werk- en denkniveau van deze intensieve opleiding is vergelijkbaar met wat anderen een Practioner opleiding noemen. Door alle overbodige informatie weg te laten is de meest effectieve en gewaardeerde hypnose opleiding ontstaan van Nederland, een opleiding die geaccrediteerd is door de beroepsvereniging voor directe hypnose (HVNL) en de Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC). Verdieping en specialisatie kan worden opgedaan door het volgen van onze zeer gewaardeerde masterclasses.

Directe hypnose als behandelvorm

Directe hypnose is, in tegenstelling tot de indirecte hypnose, gemakkelijk aan te leren. Als directe hypnotherapeut stel je geen diagnose maar leer je werken met de informatie die je van de cliënt krijgt. Er wordt gewerkt volgens het mind-model dat wereldwijd met succes toegepast wordt. De gebruikte technieken zijn geïnspireerd op de inzichten van Dave Elman. Daar het bij directe hypnose gaat om snelle interventies spreken we liever niet van “therapie” maar over een kortdurende behandelvorm.

Directe hypnose is nadrukkelijk geen vervanging voor de reguliere geneeskunde maar kan complementair gebruikt worden om het welzijn van de cliënt te verhogen en kan daarnaast een alternatief zijn voor bijvoorbeeld stoppen met roken, afvallen, angsten en fobieën en vele andere fysieke en mentale issues.

Internationaal Register Hypnotherapeut – Wat je gaat leren!

Vanaf dag één ga je leren wat hypnose nou eigenlijk is en hoe je hypnose kunt toepassen op een directe, eenvoudige manier. Je leert om hypnose toe te passen op veel issues, dus voor uiteenlopende problemen zowel van psychische als fysieke aard. Geen moeilijke taalpatronen of pijnlijke herbelevingen maar gewoon duidelijke suggesties aan het onderbewustzijn maken dat deze unieke methode door iedereen in korte tijd aan te leren is. Is het jouw passie om met mensen te werken en wil je een belangrijke rol spelen bij het welzijn van anderen, kijk dan eens verder welke onderwerpen in deze opleiding aan de orde komen.

In de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut komen o.a. de volgende onderwerpen uitvoerig aan de orde:

 • Wat is hypnose en wat is het niet
 • Het voeren van intake gesprekken
 • Het classificeren van cliënten
 • Methoden voor analytisch ingestelde cliënten
 • Klassieke inductietechnieken
 • Rapid en Instant inductietechnieken
 • De verschillende stadia van hypnose (hypnose-diepten)
 • Meerdere verdiepingstechnieken
 • Hypnotische fenomenen en de toepassing ervan
 • Therapie voor stoppen met roken, gewichtsreductie, angsten & fobieën
 • Zelfhypnose en groepshypnose leren toepassen
 • Leeftijdsregressie- en progressie effectief inzetten
 • Anesthesie technieken en pijnmanagement leren toepassen
 • Ideo Motor Response leren gebruiken
 • Omgaan met abreacties en contra-indicaties
 • De invloed van hersengolven en het gebruik van EEG
 • Hoe jij je praktijk en jezelf het beste profileert
 • Aansluiten bij beroepsverenigingen
 • Wettelijke bepalingen (wet Wkkgz)
 • Beroepsaansprakelijkheid
 • Ethiek

Netwerkdagen

Als oud cursist aan de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut heb je gratis toegang tot de netwerkdagen. Tijdens deze dagen is er volop de gelegenheid tot oefenen, het stellen van vragen of tot netwerken. Voor deze gelegenheid staan al onze therapieruimtes in Boxmeer ter beschikking. Ook zal er op elke netwerkdag een thema centraal staan.

Studieplan

Omdat de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut veelomvattend is, is het helaas onmogelijk om alle inhoudelijke aspecten hiervan op deze pagina te beschrijven. Speciaal hiervoor hebben we een studieplan samengesteld waarin je kunt lezen hoe de lesstof is opgebouwd en wat je precies mag verwachten met de opgedane kennis. Het studieplan is als download (pdf) beschikbaar (zie rechterzijde).

INSCHRIJVEN

Sorteer opties

06apr(apr 6)09:0012(apr 12)17:00Inschrijven opleiding Internationaal Register Hypnotherapeut - Boxmeer7-daagse opleiding in Boxmeer (N-Br)09:00 (6) - 17:00 (12) Heinz Moormannstraat 1 A, 5831 AS Boxmeer Organisatie: HypnoWorld

22jun09:0028(jun 28)17:00Inschrijven opleiding Internationaal Register Hypnotherapeut - Boxmeer7-daagse opleiding in Boxmeer (N-Br)09:00 - 17:00 (28) Heinz Moormannstraat 1 A, 5831 AS Boxmeer Organisatie: HypnoWorld

 

X
X