Jeffrey Stephens protocol

Volg ons en deel...
Whatsapp
Skype
jeffrey stephens masterclass

tweedaagse masterclass Jeffrey Stephens 10-step direct hypnosis protocol

Jeffrey Stephens 10 step Protocol

Certificaat Jeffrey Stephens protocolUniek in Europa. Heel snel échte hypnose aanleren van de meesters. Het Jeffrey Stephens 10-step protocol is een directe, snelle en universeel toepasbare methode voor echt hypnose-veranderwerk. Het maakt niet uit welk issue: afvallen, stoppen met roken. Dus niet alleen mensen hypnotiseren, maar de kracht ervan direct omzetten om elk probleem aan te passen, voor iedereen en overal! Met het unieke, snelle 10-stappenplan, afkomstig van de wereldberoemde hypnotiseur Jeffrey Stephens kunnen meer dan 90% van de in de praktijk voorkomende issues moeiteloos worden opgelost in slechts enkele minuten, zonder voorbereiding. Omdat een dergelijke uitspraak veel twijfel op kan roepen, kunnen we helaas alleen maar zeggen dat meepraten pas mogelijk is na het meemaken.

Het doel van deze zeer intensieve tweedaagse opleiding is dat je leert om via een directe methode in slechts 15 minuten een resultaat te behalen waar alle andere (hypno)therapeuten meestal alleen maar van dromen. Je bereikt in slechts één enkele sessie alle resultaten waar je voorheen vaak vier of meer sessies nodig had.

Jeffrey Stephens – Leer de geheimen!

Ooit afgevraagd hoe het zou zijn om een ECHTE HYPNOTISEUR te zijn en in staat zijn om mensen te helpen met echte, blijvende verandering in hun leven? Ik vraag me af of je je realiseert hoe leuk het echt zou zijn om je vrienden en familie te vermaken, en zelfs te helpen tussendoor met elk issue, of op een feestje door het aantonen van de ontzagwekkende kracht van de menselijke geest. Stel je nu eens … voor even … dat je dit echt kunt leren in een unieke en spannende weekendtraining!

Dit is je kans om de enige echte Jeffrey Stephens Direct Hypnose Training bij te wonen en jezelf om te toveren tot een goed geïnformeerde, opgeleide Hypnotiseur om overal en altijd mensen te kunnen helpen. De mensen zullen je er levenslang dankbaar voor zijn.

Stel je voor, je eigen praktijk waarbij je echte mensen, met echte problemen kunt helpen in 1 korte sessie! Zolang je namelijk denkt dat dit niet kan, zal dit voor jou ook zo zijn. Dus dien je overtuigd te worden van de resultaten. En dat ga je beleven!

Deze power-masterclass, ontwikkeld door Jeffrey Stephens is ook uitermate geschikt voor hypnotherapeuten, of andere therapeuten en coaches, om zo ook eens te leren hoe het snel en krachtig kan. Meemaken is geloven. Al vele jarenlang opgeleide therapeuten hebben deze training bijgewoond met allemaal dezelfde conclusie: “had ik dit maar eerder geweten! “ En zo is het ook: je kunt uiteraard je eigen technieken blijven gebruiken die je al jarenlang succesvol uitoefent, maar hoe mooi zou het zijn om een techniek erbij te leren (een complete sessie van begin tot eind) waar je altijd succesvol op terug kunt vallen.

Heb je echt nagedacht over de levensveranderende kracht van hypnose?

Stel je eens voor dat je in staat bent om iemands leven op een krachtig en blijvende manier te veranderen … voor vrienden, familie, clienten etc. Veeg een fobie weg in een paar minuten. Installeer puur zelfvertrouwen en zelfwaarde. Help met trauma’s en depressies, leer bekwaamheden en zelfs atletische vaardigheden…in minuten!
Dit is geen fantasie, dit is geen wishful thinking. Deze dingen gebeuren dagelijks wereldwijd bij goede hypnotiseurs.

JE KUNT NU BIJ DIE ELITE-GROEP HOREN!!

Mijn naam is Ruud Nooyen, Hypnosemeester. Na vele, vele duizenden mensen te hebben gehypnotiseerd word ik dagelijks geconfronteerd met de wonderen van hypnose, en ben ik namens Jeffrey Stephens de enige gecertificeerde leraar om je dit ongelooflijke protocol in de praktijk aan te leren. Te doén! Hands-on training noemen we dat. Zodat het erin zit! Zodat je binnen een paar dagen echt goed word, gepassioneerd, en zodat ook jij overal iedereen heel erg snel kunt helpen met elk issue, zonder voorbereiding! Ik heb zo’n beetje alles gezien en meegemaakt met hypnose. Hier is een korte lijst van dingen die ik hiermee heb gedaan:

  • Een vrouw geholpen om in slechts 9 dagen 5 kilo af te vallen (de hele sessie duurde niet meer dan 10 minuten!)
  • Een vrouw geholpen wiens hele schouder operationeel hersteld was om pijnvrij te zijn zonder medicatie, in minder dan 3 minuten
  • 2 mensen geholpen om hun hoogtevrees te resetten in slechts 4 minuten tezamen!
  • Een vrouw geholpen haar angst voor honden, gewichtsprobleem, chronische slaapprobleem én haar chocoladeverslaving op te lossen, waarbij elke sessie minder dan 10 minuten duurde!
  • Iemand met jarenlange, slopende fybromyalgie permanent geheel pijnvrij in te stellen in slechts enkele minuten
  • Een vrouw met jarenlange depressie weer echte liefde voor zichzelf te laten voelen in minuten!
  • Een vrouw in de rolstoel met “psychosomatische bekkeninstabiliteit” binnen 10 minuten weer zelfs trappen laten lopen met een smile op haar gezicht!
  • Een man met loopproblemen weer blijvend normaal te laten lopen in enkele minuten!
  • Etc..

Deze voorbeelden zijn niet om op te scheppen hoe goed dat Jeffrey Stephens en Ruud Nooyen zijn. Wij willen alleen dat jij weet dat we ook ECHT de geheimen kennen waardoor echte hypnose werkt. Nou wil Jeffrey Stephens deze kennis en wetenschap overbrengen . . .via Ruud . . . naar jou!

Dit is waar deze directe hypnose masterclass ook over gaat. We geven je precies wat je nodig hebt om een eersteklas hypnotiseur te zijn. Je krijgt niet alleen theorie – dit is de praktijk, getest en bewezen met doen-doen-doen materiaal.

INSCHRIJVEN

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

X
X