Mentalisme workshop

Volg ons en deel...
Whatsapp
Skype
Mentalisme workshop

Ontdek de geheimen van de mentalist in deze mentalisme workshop voor beginners.

Mentalisme is het beïnvloeden van mensen, zodanig dat het lijkt dat een mentalist beschikt over buitengewone mentale krachten. In veel gevallen gaat dit gepaard met gedachtenlezen, voorspellen of een uitzonderlijke vaardigheid m.b.t. rekenkundige bewerkingen of het onthouden van informatie. Mentalisme heeft daarnaast ook raakvlakken met goochelen, telekinese, psychokinese en showhypnose. Mentalisme is echter een op zichzelf staand genre waarbij géén vingervlugheid is vereist. Een mentalist maakt vaak gebruik van technieken zoals lichaamstaal, neuro linguïstisch programmeren (NLP), suggesties, conditioneren, magisch denken en hypnosetechnieken.

Jij als mentalist

Nu is er de mogelijkheid om je dit schitterende genre eigen te maken in de mentalisme workshop voor beginners. Laat je toeschouwers versteld staan van jouw uitzonderlijke vaardigheden en laat ze verbaasd achter. Wat voor iedereen onmogelijk lijkt is voor jou schijnbaar heel normaal. Door een opeenstapeling van verschillende methoden in deze mentalisme workshop, zijn de door jou uitgevoerde handelingen écht onverklaarbaar. In deze mentalisme workshop word je ingewijd in verscheidene technieken die normaal gesproken alleen beschikbaar zijn voor pro’s. Je zult versteld staan van de mogelijkheden. Zo zijn de aangeleerde vaardigheden eenvoudig te integreren in hypnose demonstraties of hypnoseshows. Leer nu de geheime methoden en illusies die gebruikt worden door o.a. Uri Geller, Dynamo, Derren Brown en bijvoorbeeld Rob en Emiel en Victor Mids (Mind F*ck).

Mentalisme workshop door Marc Morelli

Mentalisme workshop met Marc Morelli

Mentalist en goochelaar Marc Morelli

Marc Morelli is professioneel goochelaar en mentalist. Marc heeft zijn sporen reeds verdient in tal van optredens en shows voor gevarieerd publiek. Veel BN-ers zijn lovend over de manier waarop Marc zijn enthousiasme en passie overbrengt. Zijn doorbraak is mede te danken aan zijn medewerking aan programma’s als Holland’s got talent (RTL4) en het programma MindMasters (SBS6). Marc is lid van de Nederlandse Magische Unie en heeft enige tijd gewerkt bij Dynamite Magic, de grootste goochelwinkel van Europa. Mede daardoor kent hij nagenoeg elke denkbare truc en kan je hierover eventueel adviseren. In verband met geheimhouding is het uitleggen van trucs, m.u.v. de technieken zoals opgenomen in de mentalisme workshop, echter niet toegestaan.

Workshop mentalisme – aanmelden

De mentalisme workshop voor beginners is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar die geïnteresseerd is in bovennatuurlijke gaven en deze gaven nu zelf wil leren. De dag die bol staat van verassingen en hilarische effecten is vanaf nu te boeken. In de prijs inbegrepen is koffie & thee, versnaperingen en een uitgebreide lunch. Kortom: een ontspannende, leuke, gezellige en leerzame dag!

INSCHRIJVEN

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

 

X
X