Mijn cursussen en/of examens

Examen Internationaal Register Hypnotherapeut

Hieronder krijg je toegang tot het Online Open Boek Examen dat kan worden afgelegd na het voltooien van de opleiding. Om de examenkosten te voldoen, klik aan de rechterzijde op het gewenste examen en voltooi de procedure om direct te beginnen. Je bent geslaagd indien tenminste 70% van de vragen correct zijn beantwoord. Indien de minimale score niet wordt behaald, word je in de gelegenheid gesteld om het examen gratis nog tweemaal te herhalen.

Cursus en kennistoets Eerste hulp en reanimatie

Indien jij je hebt ingeschreven voor de cursus Pijnreductie, Anesthesie en Acute zorg (module 4) dan is de cursus Eerste hulp & Reanimatie (EFR cursussen: Primary and Secundary Care + CPR & AED) inbegrepen. Na aanbetaling kun je meteen starten met de online training. Het praktische gedeelte vindt tijdens de lessen plaats.

Als voorbereiding dien je alle videolessen door te nemen en de kennistoets te voltooien. De kennistoets bestaat uit meerkeuze vragen, meerkeuze vragen met meerdere goede antwoorden en open vragen. Een positieve beoordeling van de kennistoets is van belang bij het aanvragen van het brevet. Tijdens de lessen wordt gebruik gemaakt van 2 verschillende leerboeken, deze kun je hier bestellen.

Voor het verloop van de cursus dien je ingelogd te zijn. Ga naar "Mijn Account" en meld je aan!
X
X