Nieuws & Media

Onderstaand vind je nieuws en media van onze oud-cursisten. Allen voltooiden de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut en velen zijn inmiddels al geruime tijd werkzaam in een eigen praktijk of maken gebruik van directe hypnose binnen hun professie. We zijn natuurlijk reuze trots op deze succesverhalen en deze succesverhalen tonen aan dat een kortdurende opleiding voor geweldige resultaten kan zorgen.

Wat vrouwen willen

TV-opnamen Wat Vrouwen Willen – Net 5

Enkele jaren geleden volgde Arlette de Vos onze 8-daagse opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Tegenwoordig is zij werkzaam in haar eigen praktijk in Breda. Na vele honderden cliënten geholpen te hebben, mag zij zich gerust specialist noemen op het gebied van angsten en depressies. Bekijk hier de opnames van het TV-programma Wat Vrouwen Willen.

TVEllef

Real life TV serie over Virtuele Maagband op TVEllef

Onlangs introduceerde het HypnoseCentrum Nederland haar eigen Virtuele Maagband. Na een lange testperiode waarin het concept meermaals bijstelt en geperfectioneerd werd, wordt het momenteel in alle franchise praktijken met succes toegepast. De Limburgse TV-zender TVEllef wijdde er zelfs enkele uitzendingen aan en volgde Angelique Elens tijdens haar werkzaamheden. Ook Angelique volgde haar opleiding bij HypnoWorld en is momenteel werkzaam in de huisartsen- en coachingspraktijk in Meijel. Bekijk hier de opnames van TVEllef over de hypnoband.

FunX radio hypnose

NPO FunX Radio met Giovanni Eleonora

Giovanni Eleonora, fysiotherapeut en Internationaal Register Hypnotherapeut is geen voorstander van showhypnose. In een live uitzending van FunX radio demonstreert hij echter eenmalig de kracht van directe hypnose, een methode die hij o.a. leerde in de opleiding tot HypnoseCoach (tegenwoordig Internationaal Register Hypnotherapeut). Giovanni volgde nagenoeg alle denkbare masterclasses en mag zich na honderden behandelingen schalen onder de meest ervaren hypnotherapeuten. Giovanni heeft zijn eigen praktijk in Rotterdam. Bekijk de live beelden van FunX radio.

hypnosedatie

Hypnosedatie voor het eerst toegepast in Nederland

In Sanavisie in Mill is onlangs de eerste operatie uitgevoerd met behulp van hypnose ter vervanging van een algehele verdoving. De kliniek voor plastische chirurgie heeft daarmee een primeur voor Nederland. De ingreep betrof een ooglidcorrectie. Anesthesioloog Dr. Geert-Jan van Geffen paste hypnosedatie toe, een combinatie van technieken die hij o.a. geleerd heeft in de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut. Bekijk het gehele artikel over hypnosedatie, dat gepubliceerd werd in de Arnhemse courant.

X
X