Hypnose opleiding nu ook in Haarlem

Al meer dan 10 jaar is Boxmeer de “place to be” wanneer het gaat om een hypnose opleiding, cursus of masterclass op het gebied van directe hypnotherapie. Door het toenemend aantal cursisten, is besloten om de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut nu ook in Haarlem te laten plaatsvinden. Naast deze opleiding tot direct hypnotherapeut zullen in de nabije toekomst ook enkele masterclasses plaatsvinden in Haarlem. Daarmee komen we tegemoet aan de toenemende vraag van cursisten uit het westen van het land die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige hypnose opleiding maar de afstand tot Boxmeer bezwaarlijk vinden.

Onze hypnose cursussen in Haarlem

Hypnose opleiding in HaarlemAl onze hypnoseopleidingen zullen plaatsvinden in het Crown Busisness Center aan de A. Hofmanweg 5-A te Haarlem. Dit moderne bedrijvencomplex beschikt over verschillende trainingsruimten, een praktijkruimte en een luxe ingericht restaurant waar ook de lunches in buffetvorm zullen plaatsvinden. Het complex beschikt over eigen parkeerplaatsen direct voor de deur waar gratis geparkeerd kan worden. Station Haarlem Spaarnwoude (bij de Ikea) ligt op ca. 10 minuten lopen afstand. Het Crown Business Center is daardoor ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De co√∂rdinator voor Haarlem is drs. Petra Visser, oud tandarts en momenteel werkzaam als Register Hypnotherapeut en docente van o.a. de medische hypnose opleiding, de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut en de masterclass “Hypnose bij Kinderen“.

Hypnose opleiding wanneer het jou uitkomt

Een ander groot voordeel van de spreiding van onze hypnose cursussen, opleidingen en masterclasses is dat je kunt deelnemen wanneer het jou uitkomt. Zo is de opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut opgedeeld in 4 verschillende modules die in 2×4 dagen of in 4 weekenden gevolgd kunnen worden. Voor elke module kun je apart inschrijven. Het is niet noodzakelijk om alle modules in alleen Boxmeer of Haarlem te volgen. Je kunt ook een combinatie maken waardoor je meer keuzevrijheid hebt voor wat betreft de opleidingsdata, dit natuurlijk als het reizen geen probleem voor je is.

Gratis hypnose infodagen ook in Haarlem

We kunnen ons voorstellen dat je graag eerst wat meer informatie wilt over de inhoud van onze hypnose opleidingen. Speciaal hiervoor organiseren wij regelmatig infodagen waar je alles te weten komt over de mogelijkheden m.b.t. de cursusinhoud en bijvoorbeeld de aansluiting bij een beroepsvereniging. Tijdens deze dagen word je volop in de mogelijkheid gesteld tot het stellen van vragen, geen onderwerp wordt hierbij onbenut gelaten. Conform onze ISO 9001 kwaliteitsdoelstellingen zijn we ervan overtuigd, dat alleen een duidelijke en eerlijke voorlichting kan bepalen of een opleiding wel echt geschikt is voor jou. Kennismaken met HypnoWorld Opleidingen? Schrijf je in voor de gratis introductiedag in Boxmeer of Haarlem.

X
X