Showhypnose Toneelhypnose

Volg ons en deel...
Whatsapp
Skype
showhypnose toneelhypnose opleiding

Showhypnose Toneelhypnose opleiding door Rinke Jacobs

Dé opleiding voor showhypnose in Nederland!

Volledige opleiding tot Show/Toneel hypnotiseur
Leer alle tips en trucs – elke show slaagt
Word een veel gevraagd entertainer

Slechts eenmaal per jaar in kleine groepjes!

Showhypnose Toneelhypnose meer informatie

“You ‘re Back in the Room” kan gerust letterlijk worden genomen want je bent weer terug in de klas. In deze driedaagse masterclass zal ‘s-Nederlands meest geliefde showhypnotiseur Rinke Jacobs jou de kneepjes van het vak leren!

Iedereen die wel eens een hypnoseshow bezocht heeft vraagt het zich af; hoe doet hij dat en zou ik dat ook kunnen leren? Over het antwoord op deze vraag willen we duidelijk zijn: iedereen kan showhypnose / toneelhypnose leren ongeacht je vooropleiding, geslacht of leeftijd. Zou het niet fantastisch zijn als ook jij mensen in slechts 1 vingerklik in een diepe hypnotische staat kunt brengen, het publiek laat lachen zodat de tranen over hun wangen rollen en je een daverend applaus ontvangt? Mensen zullen je waarderen om je kunnen en bewonderen om jouw kennis van hypnose! Jij kunt nu de meest bewaarde geheimen van een succesvolle hypnoseshow gaan leren in deze drie dagen durende masterclass. Geen enkele andere opleiding tot showhypnotiseur / toneelhypnotiseur biedt zo’n uitgebreide kennis en expertise aan! De showhypnose / toneelhypnose masterclass; een volledige opleiding tot showhypnotiseur in de overtreffende trap!

Wat mag je verwachten van de showhypnose en toneelhypnose masterclass?

Na het volgen van de showhypnose / toneelhypnose masterclass, ben je in staat om met de opgedane kennis een succesvolle, hilarische en professionele hypnoseshow te presenteren voor een groot publiek. Geef voorstellingen op personeelsfeesten, voor verenigingen, campings, bedrijven of bijvoorbeeld scholen. Showhypnose is in Nederland t.o.v. andere landen nog vrij onbekend. Dit maakt dat je als showhypnotiseur een veelgevraagd artiest zult zijn. HypnoWorld kan indien gewenst optreden als tussenpersoon en je helpen met de eerste stappen als professioneel showhypnotiseur. Voor vragen over deze masterclass staan wij als experts u graag te woord.

Meer zelfvertrouwen tijdens lezingen en demonstraties

Lezingen zijn bij uitstek geschikt voor het aantrekken van nieuwe cliënten. Vanaf nu zul je in staat zijn om jouw business te promoten en dit te onderbouwen met een geslaagde demonstratie. Falen is geen optie en elke demonstratie zal vanaf nu jouw publiek verbazen en aanzetten tot het maken van een afspraak in jouw praktijk. De masterclass showhypnose / toneelhypnose sterkt jou in je doen en laten en zal je zelfvertrouwen een enorme boost geven.

Wie is Rinke Jacobs?

Rinke Jacobs heeft grote bekendheid verworven door zijn deelname aan het SBS6 televisieprogramma “De Nieuwe Uri Geller” en het RTL4 vrijdagavondprogramma “You ‘re back in the Room” met Beau van Erven Dorens. Naast het werk als hypnotherapeut in zijn eigen praktijk te Amsterdam is hij professioneel showhypnotiseur en is hierdoor een graag geziene gast op tal van grote shows. Bekende Nederlanders weten de weg naar Rinke te vinden, net zoals verscheidene omroepen die met regelmaat beroep doen op zijn deskundigheid.

Geen enkele andere Nederlandse hypnotiseur combineert de power van hypnose zo, met humor en fascinatie zoals Rinke. Op het toneel en voor de buis voelt Rinke zich thuis, en deze zeldzame professie draagt hij, tot in de kleinste details, graag aan je over.

Welke onderwerpen komen aan bod?

In deze unieke masterclass showhypnose / toneelhypnose komen daarvoor o.a. de volgende onderwerpen aan bod: – Wat is hypnose en hoe het werkt – Hypnosetechnieken – De kracht van suggesties – Posthypnose toepassen – Verschillende (rapid & instant) inductiemethoden – Het gedrag in groepen (psychologische aspecten) – Suggestibiliteitstests – Selecteren van succesvolle vrijwilligers – Jouw competenties als hypnotiseur – Voorbereiding van een hypnoseshow – Hoe om te gaan met lastige situaties – Opbouw en herkenning van trancedieptes – Ondersteuning van audio – Hypnose experimenten – Omgang met negatieve reacties – Adverteren, reclame en marketingtechnieken – etc… etc…

Diploma Showhypnose / toneelhypnose

De driedaagse opleiding show- en toneelhypnose wordt afgesloten met een gewaarmerkt diploma.

INSCHRIJVEN

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

X
X