Simpson Protocol basis

Simpson ProtocolMasterclass Simpson Protocol basis

Het unieke Simpson protocol is beschikbaar als tweedaagse masterclass voor hypnotherapeuten. Mis je de basis, dan kan voorafgaand aan deze masterclass een extra dag bijgeboekt worden waarin alle termen en principes aan bod komen zodat je deze kunt begrijpen en toepassen.

Met trots biedt HypnoWorld opleidingen nu het Simpson Protocol in de Nederlandse taal aan. Het Simpson Protocol is een unieke vorm van hypnotherapie, ontwikkeld om met diepe vormen van hypnose te kunnen werken. Ines Simpson heeft een protocol uitgewerkt om interactief te kunnen werken in de diepere staten van trance. Dit alles kun jij nu gaan leren van Christophe Dierckx die jarenlang samen gewerkt heeft met Ines Simpson en door haar gevraagd is als hoofdtrainer voor Nederland en België.

Wat ga je leren?

Op de 2-daagse basistraining leer je om stapsgewijs jouw cliënt in Esdaile of diep somnambulisme te brengen en toch via ideomotorische signalen feedback te blijven krijgen. Je leert om jouw cliënt naar een andere staat te brengen waar er een communicatiekanaal wordt opgezet met het ‘hoger bewustzijn’ (moeilijk om in woorden uit te drukken – hogere wijsheid- universele kennis).

De methodiek is om rechtstreeks met ‘het Hoger Bewustzijn’ te communiceren om ALLE oorzaken van de problematiek los te maken. Dit gebeurt stapsgewijs uiteraard. Niet alleen regressies, maar werkelijk een hele waaier van mogelijke oorzaken worden omvat. Het voordeel hiervan is dat de hypnotherapeut geen directe suggesties hoeft te geven. Erg discreet ook voor de cliënt, want die hoeft niets te zeggen.

De kracht van het Simpson Protocol zit dus in het holistische, niet-directieve en discrete karakter. Je leert ook nog werken met weerstand, soulretrieval, negatieve energie, werken met delen, etc. Heel veel info dus om te verwerken in 2 dagen. De feedback over het Simpson Protocol is dikwijls dat het een efficiënte methode is die de oorzaak van het probleem holistisch aanpakt (op mentaal-, emotioneel-, fysiek- en spiritueel niveau). De limieten van wat mogelijk is voor onszelf en cliënt worden dus behoorlijk verruimd …

De opleiding is zeer intensief en zal de deelnemers waarschijnlijk ook persoonlijk raken en verder doen evolueren.

Voor wie is de masterclass Simpson Protocol geschikt?

Met dit unieke en bewezen protocol heb je als hypnotherapeut niet alleen een extra tool in handen voor het succesvol uitvoeren van een behandeling, het zal bovendien je succesrate doen toenemen. Niet voor niets is Ines Simpson één van de meest gerespecteerde hypnotherapeuten met enthousiaste volgelingen over de gehele wereld. Voor haar baanbrekende werk ontving zij tijdens de jaarlijkse conferentie een award door de National Guild of Hypnotists (NGH).

INSCHRIJVEN

Sorteer opties

Data voor deze activiteit nog niet bekend.


Sorteer opties

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

 

X
X