Sporthypnose masterclass

Sporthypnose masterclass

Sporthypnose – tweedaagse masterclass

Sporthypnose

Sporthypnose - aanbevolen Word als hypnotiseur een ware meester op sportgebied
Start een carriere als zelfstandig sport-hypnotiseur of therapeut

De jaren lange ervaring binnen Hypnosport wordt gedeeld en ook jij kan nu deze in Europa unieke, 2-daagse masterclass sporthypnose gaan volgen. Het mooie van deze masterclass is dat er ook veel tools worden aangeleerd die je ook Therapeutisch in kan gaan zetten zo vang je 2 vliegen in 1 klap. De masterclass voor hypnotiseurs die zichzelf willen profileren en specialiseren als Therapeutisch & Sporthypnotiseur. Als Sporthypnotiseur ben je in staat om het mentale aspect en de eigen potentie van een sporter maximaal te vergroten. Een revolutionair praktijkgericht systeem van sport-pychologische technieken ter verbetering van de mentale vaardigheden als aanvulling op het fysieke trainingsschema..

De masterclass Sporthypnose met certificaat wordt verzorgd door Evert Kampert van Hypnosport.nl

Sporthypnose – Het doel

Het doel van deze intensieve tweedaagse masterclass sporthypnose is dat je leert om via een directe methodiek het ultieme uit elke sporter te halen. Je bereikt al in slechts één enkele sessie resultaten waar je voorheen drie of meer sessies nodig had. Daarnaast leer je er (indien gewenst) een modulair systeem van te maken zodat je individuele issues specifiek aan kan gaan pakken.

Sporthypnose – Mogelijkheden

Johan Cruijff zei ooit: “Er zijn veel mensen die kunnen zeggen dat een voetbalploeg slecht speelt ; er zijn weinig mensen die kunnen zeggen waarom ze slecht speelt en er zijn slechts een paar mensen die kunnen zeggen wat er moet gebeuren om ze beter te laten spelen.”

Wil jij die persoon zijn die weet wat te zeggen om de ander beter te laten zijn??????

Veel hypnose instituten vertellen je hoe je middels de Ericsoniaanse manier in enkele sessies tot een gewenst resultaat kunt komen. Hypnosport.nl zal jou laten ervaren dat het op een snellere, directere en effectievere manier kan. Schrijf je nu in en ervaar het zelf.

Vooropleiding

Om deel te kunnen nemen aan de masterclass Sporthypnose voor hypnotiseurs is algemene kennis van hypnose noodzakelijk. Je beschikt over voldoende kennis indien je hebt deelgenomen aan de o.a. de basiscursus Hypnose & Hypnosetechnieken. Indien je elders reeds een cursus m.b.t. hypnose hebt gevolgd, is het besluit tot definitieve deelname aan deze cursus ter beoordeling van de docenten.

Sporthypnose – Wat je gaat leren!

 • integratie van hypnose in de sport
 • geschiedenis van hypnose in de sport
 • ultieme rust en het unieke PGRH™-systeem
 • De Hypnosport Ervaringsmachine
 • Het “In the zone”protocol
 • The inner game
 • praktijkvoorbeelden
 • behandelen van specifieke sportscripts
 • werken met (sport)kinderen
 • Werken met groepen
 • praktijk (toepassingen)
 • Uiteraard worden op beide dagen de geleerde technieken en scripts uitvoerig geoefend.

INSCHRIJVEN

Sorteer opties

Data voor deze activiteit nog niet bekend.

 

X
X