UWV erkend scholingsinstituut

UWV scholingsinstituutPer 15 september 2016 is HypnoWorld door het UWV officieel erkend als scholingsbedrijf voor beroepsopleidingen in de directe hypnotherapie. Het doel van de samenwerking is om mensen te helpen bij de terugkeer in het arbeidsproces. Wat dit precies inhoud en wat de mogelijkheden zijn, lees je in de onderstaande informatie.

UWV – voor wie

In voorkomende gevallen zal het UWV deelname aan de beroepsopleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut bevorderen door de opleiding geheel of gedeeltelijk te vergoeden. Of je hiervoor in aanmerking komt, hangt af van meerdere factoren. Je kunt hiervoor het beste informatie inwinnen bij jouw werkcoach of een arbeidsdeskundige van het UWV in je eigen regio.

Als hypnotherapeut heb je prima kansen om zelf aan de slag te gaan in een eigen praktijk maar alles hangt af van jouw motivatie en inzet. Dit is ook de reden dat we voorafgaand aan je aanmelding en bij goedkeuring door het UWV een persoonlijk gesprek zullen hebben om te kijken of het werk als hypnotherapeut bij je past. Indien we van mening zijn dat je voldoende gemotiveerd bent zullen we akkoord gaan met jou deelneming als cursist. Eventueel kan er overleg plaatsvinden met deskundigen die jouw begeleiden in het arbeidsproces.

HypnoWorld heeft als leidinggevend scholingsinstituut voor directe hypnose belang bij het “afleveren” van kwalitatief goede vakmensen en kan in sommige gevallen cursisten plaatsen binnen de franchise formule van het HypnoseCentrum Nederland. Vraag gerust eens naar de voorwaarden of lees de informatie op onze speciale franchise pagina.

Meer algemene informatie kun je tevens vinden op de website van de Rijksoverheid of de website van het UWV.

X
X