Webinar Hypnose & Hypnotherapie

Webinar hypnose hypnotherapie

In onze gratis live webinars gaan we uitgebreid in op alle mogelijkheden m.b.t. hypnose en hypnotherapie. Geen onderwerp blijft onbesproken en zo zullen we o.a. niet alleen uitvoerig ingaan op de inhoud van een workshop, cursus of opleiding maar ook aandacht besteden aan voorbeelden in de praktijk. Op regelmatige basis nodigen we gasten uit die hun visie geven op de veelzijdigheid van de toepassing van directe hypnose.

Gratis Webinars voor iedereen

Onze Live Webinars zijn gratis en bij te wonen voor iedereen. Enerzijds hebben onze Webinars tot doel om (toekomstige) cursisten te informeren over de inhoud van een training en anderzijds om bezoekers en geïnteresseerden te informeren over hoe hypnose werkt en bij welke problemen en klachten hypnotherapie kan worden ingezet.

Vragen staat vrij

We zijn ons ervan bewust dat onze hypnose en hypnotherapie Webinars vragen zullen oproepen. Om deze reden is het mogelijk om tijdens een live webinar vragen te stellen die aan het einde van elke uitzending beantwoord zullen worden.

Wil jij erbij zijn?

Meld je gratis aan voor één of meerdere Webinars en wij sturen jou een herinneringsbericht vlak voordat de live webinar van start gaat. Aan de rechterzijde kun je zien welke Webinars er binnenkort plaatsvinden. Op regelmatige basis worden er nieuwe Webinars toegevoegd, bezoek deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Maar wat is een webinar?

Een webinar is een samenvoeging van de woorden ‘web’ en ‘seminar’. Het is een interactieve online uitzending die je live kunt bijwonen. Om deel te nemen heb je geen aanvullende software nodig en is dus mogelijk op alle apparaten zoals pc’s, laptops, tablets en mobiele telefoons van alle merken.

Na aanmelding voor één of meerdere van onze hypnose/hypnotherapie webinar(s) ontvang je automatisch een e-mail bericht met daarin een link om deel te nemen. Mocht je toch liever een app gebruiken om aanwezig te zijn bij een webinar, dan kun je onderstaand gratis de app downloaden. Je krijgt toegang door de 9-cijferige code (ROOM ID) in te voeren die eveneens in het e-mail bericht staat vermeld.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is appplay.png
X
X