Aanbieding!

Bedplassen

3,00 2,00

Kort script om op effectieve wijze het probleem ten aanzien van bedplassen bij kinderen op te lossen. Ontwikkeld voor het gebruik door hypnotherapeuten en hypnotiseurs.

Beschrijving

Dit directe hypnose script (384 woorden) is bestemd voor hypnotherapeuten en heeft tot doel om het probleem van bedplassen op te lossen. Het is bedoelt als richtlijn en kan op individuele basis en naar eigen behoefte worden aangepast.

Uitgangspunten zijn:

  • een te diepe slaap
  • vermindert zelfvertrouwen
  • zich weerloos voelen
  • zich alleen voelen

Bedplassen komt regelmatig voor, bij kinderen tot ca. 6 jaar. Indien kinderen op de basisschool zitten en nog steeds in bed plassen wordt dit vaak als hinderlijk ervaren door zowel het kind als ook door de ouders. Kinderen worden door bedplassen vaak belemmert in hun doen en laten. Ze gaan niet naar vriendjes/vriendinnetjes omdat ze zich schamen. Ze houden het angstvallig verborgen!

Wat precies de oorzaak is, is soms moeilijk te achterhalen. Ook angsten kunnen hierbij een rol spelen. Het kind voelt zich vaak ondergeschikt of alleen gelaten. Het kan ook zijn dat het kind te diep slaapt waardoor prikkels (volle blaas) niet opgemerkt worden.

Het hypnose script voor bedplassen pakt een aantal mogelijke oorzaken aan. Het blijkt dat hypnotherapie prima kan bijdragen aan de oplossing van het bedplassen / bedwateren.

Extra informatie

Aantal woorden

384

Direct / indirect

Direct

Tolerant / autoritair

Tolerant

Modaliteit

Auditief (dominant)