Fibromyalgie

3,25

Hypnosescript voor hypnotherapeuten en hypnotiseurs. In dit script wordt een oplossing aangeboden om Fibromyalgie en de daaruit vloeiende klachten te elimineren. Ontwikkeld voor het gebruik met hypnotherapie.

Beschrijving

Fibromyalgie – Hypnotherapie script

Fibromyalgie, afgekort “FM” betekent letterlijk pijn in bindweefsel en spieren en wordt soms betitelt als “weken delen reuma”. Het betreft vaker vrouwen als mannen, vooral in de leeftijdscategorie van 20 tot 60 jaar. Vaak gaat het niet uitsluitend om pijn maar vinden er ook klachten als futloosheid, slapeloosheid, vermoeidheid, hoofdpijn, angsten, depressies en darmklachten plaats. Een eenduidige oorzaak van dit syndroom is nog niet gevonden evenals een effectieve behandelwijze. Fibromyalgie wordt vaak onderkent. De omgeving “ziet” geen uiterlijke verschijnselen en de klachten worden onterecht afgedaan als aanstellerij. Ook medische onderzoeken geven vaak geen aanwijzingen voor de grond van de klachten.

In dit hypnotherapie script voor hypnotherapeuten en hypnotiseurs (pdf-download, ca. 650 woorden) wordt nader ingegaan op de kenmerken en klachten die verband houden met deze asasndoening. Tevens worden eventuele psychosomatische oorzaken aangepakt. Het richt zich op een algehele verbetering van de verschijnselen die veelvuldig voorkomen bij dit sydroom. Voor uitvoerige informatie verwijzen we graag naar de website fibromyalgie.nl

Extra informatie

Aantal woorden

646

Direct / indirect

Indirect

Tolerant / autoritair

Tolerant

Modaliteit

Visueel (dominant)