Aanbieding!

Opleiding Internationaal Register Hypnotherapeut

1.974,00 1.849,00

Gemakkelijk en flexibel – Bepaal je eigen tempo waarbinnen je de opleiding volgt. Reserveer elke module waar en wanneer het jou uitkomt en bespaar bovendien op de opleidingskosten. Voor uitgebreide, inhoudelijke informatie, bezoek de cursuspagina Internationaal Register Hypnotherapeut.

Uitverkocht

Categorie: Tag:

Beschrijving

Boek jouw opleiding tot Internationaal Register Hypnotherapeut in één keer en ontvang een aantrekkelijke korting!

In deze aanbieding is alles inbegrepen dus niet alleen de opleidingskosten maar ook de examenkosten en de kosten voor het EHBO-pakket (onderdeel van de cursus Pijnreductie, Anesthesie & Acute zorg). Bovendien ontvang je een opleidingsvoucher t.w.v. € 45,00 die je eenmalig kunt gebruiken voor elke andere workshop, cursus of masterclass die je terug kunt vinden op deze website.

Je boekt jouw opleiding in één keer en bepaald zelf waar (Boxmeer en/of Haarlem) en wanneer je de modules volgt. Het online open boek examen doe je indien je de opleiding hebt afgerond. Eén telefoontje naar ons gratis servicenummer 0800-0177 (menukeuze 3) volstaat om jouw plek te reserveren. Mits de opleiding doorgang vindt (minimaal aantal deelnemers = 6), garanderen we jou dat er altijd een plekje voor je beschikbaar is. Je ontvangt het informatiepakket incl. luxe lederen schrijfmap binnen 7 werkdagen na ontvangst van je betaling.

Voorwaarden

Deze aanbieding is slechts geldig indien de gehele opleiding in één keer wordt afgenomen en uitsluitend als iDeal (Nederland) of Mister Cash (België) als betaalmethode geselecteerd wordt. Vanaf het moment van aanschaf geldt dat de opleiding binnen een termijn van 24 maanden moet worden doorlopen. De opleidingsvoucher heeft een geldigheid van 24 maanden, geldt niet i.c.m. andere acties of aanbiedingen en kan niet ingewisseld worden tegen contanten. Deze aanbieding geldt niet voor reeds geboekte workshops, cursussen, opleidingen of masterclasses.

Bij aanschaf in 2019/2020 is de opleiding nog aftrekbaar voor de belastingen. Dit levert in de meeste gevallen een aanzienlijk voordeel op! Vanaf 2021 zijn opleidingskosten niet meer aftrekbaar. Voor meer informatie zie de website van de belastingdienst.